Jump to content

Liberté, égalité, fraternité

Featured Replies

On 1. 4. 2025. at 11:48, dragance said:

Da se @Budja ne brine, oni koji bi glasali sa FN/RN će i dalje glasati za njih. Stranka i dalje postoji i mladi lider je dovoljno popularan i bez nje, ako ne i više.

Da, Budja se uvek brine za nepravdu prema nekim autoritarcima i diktatorima. Nepogresivo je uvek na strani istih.

Edited by Anduril

• Replies 3.4k
  • Views 300k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obecao sam da cu napisati nesto o francuskim predsjednickim izborima.   Prvi krug se odrzava u nedelju.   Imamo ukupno 12 kandidata, od ekstremne lijevice do ekstremne desnice:

• Dragance je u pravu. Ja zivim u selu od nekih pet sest hiljada ljudi, jos uvek na nekim kartama se oznacava kao urbanizacija a ne mesto. Nema nikakve tradicije, sto bi se reklo nema ni crkve.

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Brate, izbori završeni u 20h, premijer podnosi ostavku u 21.19h.   Ljubitelji diktatora, autokrata i fašističkih populista, mogu da ga poduvaju i meni i, nadam se, većini normalnih ljudi na

Posted Images

56 minutes ago, Anduril said:

Da, Budja se uvek brine za nepravdu prema nekim autoritarcima i diktatorima. Nepogresivo je uvek na strani istih.

Kao Dilma i Lula, Arevalo (na svu srecu nije proslo), Topic (niste culi za njega).

On 1. 4. 2025. at 13:12, Shan Jan said:

Nekako bas zgodno svuda po EU nalaze prevare samo desnim kandidatima.

Siroti mali hrčki desničari

• 3 weeks later...

rolf

Edited by vememah

• 1 month later...

Opet lazne ruske vesti

NOVA portal
No image preview

VIDEO Makrona supruga udarila po licu, a onda je primetio...

Zabeležen je šokantan trenutak kada predsednika Francuske Emanuela Makrona navodno šamara njegova supruga Brižit u avionu.

Pa kad ne slusa mamu.

Krenuo ju je žvalerisat, kvariti joj šminku..a to se ne radi.

Dobro je i prošo, moglo mu se dogodit da se zakotrlja niz stepenice fantom

The French interior ministry said that 192 people were injured and 559 people arrested, including 491 in Paris.

Twenty-two police officers and seven firefighters were injured, the ministry said, adding that 264 vehicles were set on fire.

Apdejtuju vesti ovde

BBC News
No image preview

French police give update as hundreds arrested after PSG...

Two people have died and 559 arrested across France after PSG fans celebrated winning the Champions League, the French interior ministry says.

Moze za nas sa jeftinijim ulaznicama - kako smo od proslave titule dosli do paljenja automobila?

4 minutes ago, Shan Jan said:

Moze za nas sa jeftinijim ulaznicama - kako smo od proslave titule dosli do paljenja automobila?

Pa imaju imigrante koji vole fudbal, a nemaju puno para. Kapiram da ode slavlje ocas posla na paljevinu i malo pljacke.

Ok imali smo i mi patike za Kosovo ali koja je poenta paljenja automobila?

2 minutes ago, Shan Jan said:

Ok imali smo i mi patike za Kosovo ali koja je poenta paljenja automobila?

'Tradicija'

BBC News
No image preview

French car-burning returns for New Year's Eve

Car burning has become an annual event in French suburbs since riots hit several cities in 2005.

yep...

bila je čak i neka vrsta takmičenja u kom gradu će više zapaliti za Novu Godinu, dok nisu novinari ukapirali da ne treba da javljaju brojke po gradovima u vestima...

Ok, stvarno sam glup ali... sto te koje uhapse ne posalju na visegodisnju robiju, ono toliko da sledeci put kad neki tek punoletni tinejdzer pomisli da uradi isto ipak odluci da postoji bolji nacin da proslavi pobedu PSG ili NY? Kapiram bes kad protestuju protiv losih uslova illi sta god ali ovo je vec suludo.