Jump to content
IGNORED

Liberté, égalité, fraternité

bigvlada

Recommended Posts

Posted

njegova kcerka je bila primorana da se odrekne njega zbog njegovih stavova koji su bili neprihvatljivi za francusko drustvo, fast forward danas ona podrzava aktuelni genocid i prave naciste ali nekako je vise prihvatljiva za drustvo i verovatno ce zavrsiti kao lider francuske koji ce oruzjem i municijom pomagati genocidase. can't make this shit up

• +1 1
Posted

Ovo će značajno da pomogne da mu ćerka ne postane predsentik... NOT...

Jbt, ježim se od Evrope  gde će dva najznačajnije zemlje da vode Nacionalni Front i AfD... Još onaj debil u USAsa jedne i Putin sa druge strane... Šta bi moglo da pođe loše? :cry:

• +1 1
Posted (edited)

Pitanje je sta je dovelo do toga da Nacionalni front i AFD postanu vodece stranke, a i budaletina Trump da pobedi...

Edited by brusli
Posted
3 minutes ago, radisa said:

Ovo će značajno da pomogne da mu ćerka ne postane predsentik... NOT...

Jbt, ježim se od Evrope  gde će dva najznačajnije zemlje da vode Nacionalni Front i AfD... Još onaj debil u USAsa jedne i Putin sa druge strane... Šta bi moglo da pođe loše? :cry:

Nista..bice svi na liniji..i proterivace zajedno ljude sa malo pigmenta u kozi.

• +1 1
Posted
Just now, brusli said:

Pitanje je sta je dovelo do toga da Nacionalni front i AFD postanu vodece stranke...

Pa svi znamo šta je dovelo do toga, ali nećemo o tome... Imamo ovde ljude na forumu koji su iz Francuske i koji su jako lepo to objašnjavali... Kad nema normalne levice, kad ljudi imaju osećaj da o njima niko ne vodi računa, kad imaju osećaj da su neke grupe povlašćene, krajnja desnica će pruzeti razočarane ljude... I jbg...

Mislim, moj stric je posle 40 godna provedenih u Nemačkoj (a poslednjih godna čak ni ne žiivi tamo više od 4-5 meseci), odčučio da počne da glasa... Za AfD... I kad ga slušam, ja njegove stavove, iz informaciaj koje on ima i koje mi iznosi, mogu da razumem... Problem je što dosta toga nije tačno na nekom višem nivou, ali on to tako oseća...

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Pa svi znamo šta je dovelo do toga, ali nećemo o tome... Imamo ovde ljude na forumu koji su iz Francuske i koji su jako lepo to objašnjavali... Kad nema normalne levice, kad ljudi imaju osećaj da o njima niko ne vodi računa, kad imaju osećaj da su neke grupe povlašćene, krajnja desnica će pruzeti razočarane ljude... I jbg...

Zato necemo o tome, pa to je glavno pitanje.

U svakoj drzavi ima par procenata budala koje generalno glasaju za naciste, ali kad oni dobiju vecinu, tu nesto debelo nije u redu sa drustvom.

Upravo je unistavanje tradicionalne levice, a od strane krupnog kapitala dovelo do ovoga.

I svi se prave licemeri, pokazuju neke woke probleme kao primarne, niko da kaze da neintegrisana imigracija jeste realan problem, prave ljude budalama da je inflacija <2 % zadnjih 10 godina, a ono cene nekretnina i aseta otisle nebu pod oblake.

I onda sta moze mali covek, kad ga ovi "demokrate" godinama ebu u zdrav mozak, ne misle nista da promene i uz ironican smesak tapsu po ramenu, nego da iz inata glasa za nekog ko nisu "oni".

• +1 2
  • Create New...