Tolaa Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 (edited) Ja stvarno ne znam... Iskoristim WC, strpam u napad Ibru, Kostu i Kejna, jer mi ne preostaje nista drugo osim takvih ocajnickih poteza, i oni osvoje ukupno 4 boda. Izgubim od Feija 2 razlike, nakon sto su Kolmenu skinuli 3 boda za gol i dali asistenciju umesto toga. Edited February 2, 2017 by Tolaa
adasevic Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Au kakvo kolo... krpl fajt do kripl fajta... Izgubili su i Timi i Sokolovic, pa se na vrhu nije puno toga promenilo, sem sto su nam se priblizili Pokusni Kunici (dobi me covek iako sam se do kraja nadao da ce Ibra da turi bar jedan, sto bi znacajno promenilo stvari, ali...) i Lezileb... Najbolji u ovom kolu Leborn i Liverpuldjani sa po 44 poena :) Edited February 2, 2017 by adasevic
ducca Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 24p full kolo. Najgori ucinak otkad igram ovo sranje.
Svarog Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 (edited) Ovo ko kad uradis ocajno ispit al ti bude lakse kad ispred faksa ukapiras da niko nista nije uradio. Pobedih Kanzasa nekako, najmanje mojom zaslugom i vajldkardom. Nadrealno koliko covek nije imao srece. Edited February 2, 2017 by Svarog
Kanzas siti zez Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Budem nekoliko kola prvi, vezem tri jadna poraza i sad ne smem ni da pogledam tabelu :( verovatno sam deseti. Cestitke, Svaroze!
Dziber Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 izgleda da opet gubim, i to za poen od onog junajtedovca koltrejna. a samo zbog njega sam otisao u -4 i doveo slepca blinda da pokrije fix klin shit jonesa
zoki Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 izgleda da opet gubim, i to za poen od onog junajtedovca koltrejna. a samo zbog njega sam otisao u -4 i doveo slepca blinda da pokrije fix klin shit jonesa Nisi gledao tabelu? Pa dobio si, baš za poen i omogućio mi da se vratim na mesto na tabeli koje mi pripada [emoji38]ol: Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Necuveno Aj sto je jebeni Dzons izasao, nego sto mi je i Kolmen ostao na klupi.
malkin Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 :D a za tebe je dobro što ne pratiš fpl. kapiram da ti Kapue nikad ne bi igrao da si se setio da se igra. #jeborendoma u stvari kenjam, čestitam. pošteno si me dobio.
San Epifanio Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 :D a za tebe je dobro što ne pratiš fpl. kapiram da ti Kapue nikad ne bi igrao da si se setio da se igra. #jeborendoma u stvari kenjam, čestitam. pošteno si me dobio. Hvala. Tim poslozen odmah po zavrsetku prethodnog kola, a nije se imalo vremena za apdejt u utorak. I to mi je hvala sto sam te castio sa 4 poena
Kanzas siti zez Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Prodao sam Defoa da ostane zabelezeno
Recommended Posts