MancMellow Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 To mi paše, a i ostali rezultati su mi išli na ruku. Neviđena borba u betonu. da, jest zanimljivo
John Coltrane Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 khm. khm, ajd pogledaj nakon +1 bonusa Sancheza Ne priznajem lazni bonus I pored laznog poraza ostao sam prvi u Brodu. #firstneverfollows
Svarog Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Kako sam besmisleno potego divlju kartu, kukala mi majka.
Kanzas siti zez Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Kako sam besmisleno potego divlju kartu, kukala mi majka.Gotov sam
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Šta je bre ovo, otkud kolo počinje u utorak? Nisam ni kapitena izabrao ko čovek
ducca Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Kakvo elementarno neiskustvo. Mada menjali -ne menjali isti kurac, ova srednedeljna kola su zlo nevidjeno.
Behemoth Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ja samo ne razumem svoj potez da izbacim Sigija. Prosto neverovatno da sam ubacio Antonia umesto njega.
levi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Šta je bre ovo, otkud kolo počinje u utorak? Nisam ni kapitena izabrao ko čovek Kapitena si promenio, ali nisi golmana Uplašio si se skrnavog Uniteda
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Kapitena si promenio, ali nisi golmana Uplašio si se skrnavog Uniteda Realno bih stavio alexisa da sam znao za termin, ali nisam to hteo da kažem juče za slučaj da nehotice ispadnem pametan -_- Svakako isti đavo, izgubio bih i sa ta +2 boda. Čestitke! (mada bi mene realno bilo sramota da pobedim u ovakvoj 1 skrnavosti od kola al ajd ) Što se tiče jakupa - još se nisam ni adaptirao da se čovek vratio na gol, uvek smetnem sa uma
levi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Jakupovic mi nije kompatibilan sa Fosterom, jer su /uglavnom/ domaćini u istim kolima. Tek za mesec se razdvajaju, ko zna šta će da bude do tada Mada ovakve utakmice poništavaju svaku logiku Edited February 1, 2017 by levi
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Kakva crna kompatibilnost, jakup je tu jer je koštao 4, a foster jer je imao solidan raspored...na početku sezone :D Potrošio sam tačno 0 transfera na golmane tokom sezone, i isto toliko minuta razmišljajući i njima :) Edited February 1, 2017 by Ruxin
Recommended Posts