Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

To mi paše, a i ostali rezultati su mi išli na ruku. Neviđena borba u betonu.

da, jest zanimljivo

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

khm. khm,

ajd pogledaj nakon +1 bonusa Sancheza

Ne priznajem lazni bonus :fantom: 

I pored laznog poraza ostao sam prvi u Brodu™.

#firstneverfollows

Posted

Kako sam besmisleno potego divlju kartu, kukala mi majka.

Posted

Kako sam besmisleno potego divlju kartu, kukala mi majka.

Gotov sam :isuse:
Posted

Šta je bre ovo, otkud kolo počinje u utorak? Nisam ni kapitena izabrao ko čovek :isuse:

Posted

Kakvo elementarno neiskustvo. Mada menjali -ne menjali isti kurac, ova srednedeljna kola su zlo nevidjeno.

Posted

Ja samo ne razumem svoj potez da izbacim Sigija. Prosto neverovatno da sam ubacio Antonia umesto njega.

Posted

Šta je bre ovo, otkud kolo počinje u utorak? Nisam ni kapitena izabrao ko čovek :isuse:

Kapitena si promenio, ali nisi golmana

Uplašio si se skrnavog Uniteda  :isuse:

Posted

Kapitena si promenio, ali nisi golmana

Uplašio si se skrnavog Uniteda :isuse:

Realno bih stavio alexisa da sam znao za termin, ali nisam to hteo da kažem juče za slučaj da nehotice ispadnem pametan -_-

Svakako isti đavo, izgubio bih i sa ta +2 boda. Čestitke! (mada bi mene realno bilo sramota da pobedim u ovakvoj 1 skrnavosti od kola al ajd :fantom:)

Što se tiče jakupa - još se nisam ni adaptirao da se čovek vratio na gol, uvek smetnem sa uma :dry:

Posted (edited)

Jakupovic mi nije kompatibilan sa Fosterom, jer su /uglavnom/ domaćini u istim kolima. Tek za mesec se razdvajaju, ko zna šta će da bude do tada

Mada ovakve utakmice poništavaju svaku logiku

Edited by levi
Posted (edited)

Kakva crna kompatibilnost, jakup je tu jer je koštao 4, a foster jer je imao solidan raspored...na početku sezone :D

Potrošio sam tačno 0 transfera na golmane tokom sezone, i isto toliko minuta razmišljajući i njima :)

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...