jiraiya Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) pa nemoj ga prodavati još ako ti baš nije hitno, sačekaj koji dan da se raščisti situacija, javiće sigurno neko šta će se i kako dalje raditi sa njim mislim, ne mešam ti se, evo ovo su poslednje vesti Edited January 14, 2017 by jiraiya
jiraiya Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) druga stvar, najavili su za danas i sutra veliki sneg na ostrvu, ja se ne sećam kad se poslednji put desilo da se utakmica odloži au, izvinjavam se za dupli pust, zamislio sam se nešto dok sam pisao :D ako može neko od modova da ih spoji, nije bilo namerno Edited January 14, 2017 by jiraiya
Moća Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ma u ovim tvitovima vidim da nece to skoro da se resi a cena mu pada vrtoglavom brzinom. Nego me nervirao ovaj nacin formiranja cene tj razlike izmedju kupovne i prodajne. Izgubio sam jebenih 0.7. Sent from my Le X620 using Tapatalk
goofs Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ja ga prodao, Celziju ionako ide par teskih utakmica, ako se rascisti situacija posle toga lako ga je vratiti.
John Coltrane Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Moradoh u -4 zbog Koste. Pantelia aj i ti napravi transfer viska
jiraiya Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 kupiš zato Staridza, on ima fiksnu cenu :D meni to stvarno nije jasno, Kosta prošle godine onaj period nije igrao nešto i obore mu cenu, posle veže baš gomilu utakmica sa asistencijama i golovima i nešto se malo pomeri, dzabe sve to kad je na početku sezone bio jeftiniji od Staridza koji je poslednju dobru godinu imao još 2013/14 baš pred januar, razmišljao se da uzmem Staridza, reko igraće sad kad nema Manea i Kutinja, kad ono vidim da je skuplji od Lukakua :D
Redoran Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Idite u peršun, u kojoj sam panici sad prodavao ovog, ne znam ni kakav tim izvodim danas jer se mrtva igra apdejtuje trenutno... Mada gubim svejedno, tako da nije previše bitno.
ducca Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ode Costa :( Bese to nemoguc izbor - ne prodam li ga kajacu se, prodam li ga kajacu se. Izgubih 0.1 na neodlucnosti od sinoc jbg.
jiraiya Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) sad javljaju da treba da razgovara sa Konteom za koji dan... There was an encouraging sign that Costa may be listening to the advice late on Friday night, as he posted a picture on Instagram with the message ‘Come on Chelsea’. The message was instantly ‘liked’ by Chelsea captain John Terry and Cesc Fabregas, two of the men who have been working hard to try to make Costa see sense. Chelsea hope the situation can still be resolved and Costa is likely to hold talks with Conte early next week piše da mu je Konte rekao da može slobodno da ide u Kinu :D :D Edited January 14, 2017 by jiraiya
John Coltrane Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Putuj igumane. Evo Kejn lagano pokriva -4
Moća Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Sad ko nema Kejna nek je' g****. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Lezilebovich Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 taman sam se obradovao što mi je kejnara kapiten zabio, a onda sam skontao da je i protivniku on ©. kao i uvek, verovatno ćemo svi konvergirati istim igračima i opet će biti dosadno :(
zoki Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Neprijatelj ima kejnaru i eriksena, bar ću da provedem miran porodični vikend
Recommended Posts