ducca Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Dokle vazi zimski wc, malo sam zahrdjao sa pravilima? Vazi do kraja sezone, nije to vise eksluzivno zimski wc.
cvrlle Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 ludo na brodu kao i u realnoj premierlizi. zoki glumi celzi i vec neko vreme uspesno odoleva i kvari planove nas nekolicine koji ne bismo vise da mu gledamo u ledja. razlika izmedju 1. i 8. je sto bi kosarkaski strucnjaci rekli na 2 poseda!
Svarog Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 brate Pantelia, i ja sam sad odustao od kuknjave. inace, samo da znate da cu svima da vam sad pokvarim Dele Alija kad ga dovedem. izvinjavam se unapred.
zoki Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 @pantelia Sad videh šta je valensija promašio ako nisi video do sad, bolje nemoj Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 ludo na brodu kao i u realnoj premierlizi. zoki glumi celzi i vec neko vreme uspesno odoleva i kvari planove nas nekolicine koji ne bismo vise da mu gledamo u ledja. razlika izmedju 1. i 8. je sto bi kosarkaski strucnjaci rekli na 2 poseda! Ja sam ga deklasirao proslo kolo, ali i dalje nam je neuhvatljiv. Bice neizvesno do samog kraja ugurati se u Premer.
adasevic Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Nek su se Kejnara i Kostara odmarali ovo kolo, šta hvali da vezujem poraze - to jača karakter :)
Behemoth Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Opa, Ake vracen u Celzi. Koliko vidim na tviteru, ako neko pored njega ima jos 3 igraca iz Celzija, mora jednog od njih da izbaci odmah za sledece kolo. Doduse ne znam sta je kazna ako se to ne uradi. Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ne znam što gledaš na twiteru -_- If a player is transferred to another team in the Premier League, and this transfer takes you over the players per team limit, then you will need to go back under the limit when making your next transfers.
Pokojni Ruxin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Od tih sam! Naravno zaboravio da sledi pauza pa požurio sa transferom, a pošto mi je francis zaradio crveni reko ake je logičan izbor. Praktično mi unazadiše tim za 2 kola transfera.
Remi Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Koliko ekipa ulazi iz 3 u 2 ligu? Hehe, svakih mesec dana neko pita. Jel može ovo da se pinuje? Prvo ulaze timovi koji imaju skroz crne dresove sa dve crvene pruge na štucnama, onda slede timovi iz Turske, zatim timovi čiji su menadžeri fanovi ManJuna, i na kraju dva prvoplasirana idu u baraž.
goofs Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 If a player is transferred to another team in the Premier League, and this transfer takes you over the players per team limit, then you will need to go back under the limit when making your next transfers. Da, ali sta ako to ne uradis?
ducca Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Verovatno će onaj koji je uleteo kao 4. (Ake) biti automatski onemogućen da igra ili tako nešto. Ko ima ovu situaciju neka se žrtvuje u naučne svrhe da vidimo šta će endžine da mu učini ako ne tranferuje out Akea.
nick1986 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Nista se ne desi, moze da se igra sa 4 igraca iz istog tima, ali kada prvi put vrsite izmene tada morate da izbacite nekoga od cetvorice iz celzija, ne dozvoljava bilo koji drugi transfer.
Moća Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 I sta sad da radim sa retardiranim kostom??? Kosta 10.7 a ja mogu da ga prodam za 10.1 serem im se u ton film. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts