Remi Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 U Betonu izmedju prvog i osmog tri boda razlike :ziga: Beton kida.
levi Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Neki je običaj da potpis bude u pratnji posta, a ne obrnuto
Remi Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 U pravu si levi, napadno je onako. Čitao sa tel uglavnom pa ne vidim ni svoj a ni ostale potpise.
malkin Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 kad mene neko juri na tabeli onda mu se isplati i dupliranje braniča Hala u 2-2 meču u premeru dueli pravi prvenstveni, 20 timiva sakupilo 20 poena
Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Danas sa djubretarima za prvo mesto u Betonu. Velike odluke su preda mnom. Najvise me jebe Chelsea sto ne znam sta da radim sa tri njihova igraca, i Guardiola sto ne znam koga ce danas da izvede na teren.
John Coltrane Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Odvaljen i Cuvar Tradicije koji je apsolutni lider i classica i Broda. Ko je sledeci?
Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Danas sa djubretarima za prvo mesto u Betonu. Velike odluke su preda mnom. Najvise me jebe Chelsea sto ne znam sta da radim sa tri njihova igraca, i Guardiola sto ne znam koga ce danas da izvede na teren. Izdivljao, prodao tri Chelseajeva igraca zbog rasporeda, kapitenisao Kuma Aguera, u dilemi Zabaleta/Stones izabrao ovog drugog jer mi je verovatnije da ce igrati on, kupio i Lukakaru ali necu ga dugo drzati u timu... Ako vidite nekog sa trocifrenim brojem poena u ovom kolu, neceti morati dugo da trazite ko je
zoki Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Odvaljen i Cuvar Tradicije koji je apsolutni lider i classica i Broda. Ko je sledeci? Ladno si u stvari zbog Lovrena na kraju dobio :D Danas igram za čuvanje prvog mesta kako ga Moća ne bi uzeo, pantelia mučki napao sa duplom odbranom wba i Kunarom © Gvardiola legendo
malkin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Džeremaja je defo najbolji igrač lige Kanzase, ne smem da gledam, jel dušmani oduzeše gol Kapitenu?
Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Samo bi mi to falilo... Vodi se i dalje kao strelac
malkin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 ladno neprijateljev Nyom dobio cs poene, ušao u igru u 30. minutu, posle primljenog gola
zoki Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Danas igram za čuvanje prvog mesta kako ga Moća ne bi uzeo, pantelia mučki napao sa duplom odbranom wba i Kunarom © Gledajte i učite, real life jinx
Moća Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Jebeni Zlatanov gol iz ofsajda Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts