Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Tako sam jednom imao 40 poena zaostatka pa me usralo da prestignem i sad je vreme da se to vrati :cry:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Tako sam jednom imao 40 poena zaostatka pa me usralo da prestignem i sad je vreme da se to vrati :cry:

Duvaj ga :cry:

Posted

Dakle, jedino ako Hari Kejn zabije hettrik u pobedi Totnama bez primljenog gola, a na sve to Ali ne odigra nista. Jedino tako mogu da dobijem.

Posted

Dakle, jedino ako Hari Kejn zabije hettrik u pobedi Totnama bez primljenog gola, a na sve to Ali ne odigra nista. Jedino tako mogu da dobijem.

realno, ako se to sve desi i treba da izgubim :D 

Posted

Ima i varijanta da Ali fasuje crveni i onda su mi dovoljna samo 2 komada od Kejna. :D

Posted

isto vazi. ko izgubi 40 i kusur poJena prednosti poslednjeg dana nije zasluzio pobedu :D 

Posted

Ima i varijanta da Ali fasuje crveni i onda su mi dovoljna samo 2 komada od Kejna. :D

fasoovao je gol upravo... jesi li proracunao, sta ti sad radi posao? 

Posted

Trpa Manch, ko lopatom :D

pazi, znao sam da je krenulo ok cim je jebeni Blind dao gol prekjuce :D 

Posted

svaka čast za tripliranje Zlatana

Posted

Jbg home, serija, forma, Sunderland, svi preduslovi bili tu... Kun je ove sezone macka u dzaku, Costa retko kad razvali sa više od jednog gola ili nekim ogromnim ciframa, Alexisov momenat prosao, kad ako ne sad Ibra...

Posted

U Betonu™ izmedju prvog i osmog tri boda razlike :ziga:

U drugim vestima, opet sam otisao u minus. Ali zato svih 11 igraca igra kotkuce™

Posted

U Betonu™ izmedju prvog i osmog tri boda razlike :ziga:

U drugim vestima, opet sam otisao u minus. Ali zato svih 11 igraca igra kotkuce™

jes razmisljao otome™ da ce iduce kolo svi igrati u gostima?

Posted

jes razmisljao otome™ da ce iduce kolo svi igrati u gostima?

wildcard :fantom:

salim se, ali ne iskljucujem mogucnost da potegnem i za tim. Na klupi cekaju cetvorica koji ce biti domacini u sledecem, medju njima i Benteke koji ne moze da doceka da bude tripliran :fantom:  A nije mi problem i da odem u dvocifren minus zbog transfera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...