Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

sve vas što pobeđujete sa 1p razlike bih banovao.

[emoji3] Ja sam Blackburn u Brodu već 3-4 sezone, zakucan u sredini tabele... Ban tu ne pomaže...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted (edited)

Ja pravim tim prema protivniku u h2h

tačno bih se ubio kad bih ovako igrao. 1 transfer dobijem nedeljno i sad treba da ga upotrebljavam prema tome šta su neki kunići ili magarci rešili da urade do prethodnog kola :isuse: (svaka čast i kunićima i magarcima, i njima gledam u dupe u premeru)

nego podseti me, ti tom strategijom haraš po najvišem rangu takmičenja, jelda? :fantom::nobles:

Edited by malkin
Posted

Put do PPPremera vodi preko Betona™. Dogodine cemo se meriti :fantom:

Salu na stranu, postao sam zavisnik od vrsenja transfera :isuse: Mislim da nije proslo kolo da nisam otisao u minus, evo za sledece kolo vec sam castio protivnika sa -12

Posted

tačno bih se ubio kad bih ovako igrao. 1 transfer dobijem nedeljno i sad treba da ga upotrebljavam prema tome šta su neki kunići ili magarci rešili da urade do prethodnog kola :isuse: (svaka čast i kunićima i magarcima, i njima gledam u dupe u premeru)

nego podseti me, ti tom strategijom haraš po najvišem rangu takmičenja, jelda? :fantom::nobles:

Ja licno mislim Malkine da bi trebao da prihvatis ovaj dobronameran savet cenjenog kolege i da sa pet,sest izmena prekopiras moj tim za sledece kolo...veruj mi neces pogresiti...cak sam ovog vikenda dogurao skoro do prvih 4 mil.u overalu  :nobles:

Posted

Koliko nume Zlatan kad ga ja stavim za kapitena

Posted

ubibobime :(

kako igram poslednjih mesec dana zona ispadanja mi je taman po meri

Posted

Jbg. Ruxin preti banovima za one koji te ne smaknu  :P

edip: Izvucices se ti i vremenom skapirati koliko si blagosloven uzbudljivom sezonom  :fantom:

Posted

Jebo te, gde sam ja u klasiku :lolol:

Znam da je glup autodjinx, al smeo bih da se kladim da cu i upasti u premer lagano ako pritegnem™.

Posted

Ko su pustnjske lisicice? Kejn danas daje 5 komada.

Posted (edited)

Zli Gli.

Azdaja, definitivno :)

Edited by crtamOrasi
Posted (edited)

moco, jinxeru, okvasi anus i pokloni se... :fantom:

zna li neko,zanima me kako mogu da pronadjem viskov tim na fpl-u?

edit: ah, da! zaboravih najvaznije. cestitao bih kesh-u i njegovim bubama na vec ostvarenoj, laganoj, pobedi. :thumbsup:

Edited by cvrlle
Posted

zna li neko,zanima me kako mogu da pronadjem viskov tim na fpl-u?

:

Mogao bih da ti ostavim link ali je bolje da te naucim da pecas :fantom:

Odes na tabelu PPP clasic-> klines na 65. na tabeli-> medju ligama u kojim ucestvuje kliknes na Sport klub h2h pro league-> pronadjes ko je 12. na tabeli.

Posted

Ko su pustnjske lisicice? Kejn danas daje 5 komada.

Nemo da brigas, već sam ga prodao za sledeće kolo. Ali može het trik za rastanak. I šta kukas sa djinxom imaš 40poena više cccc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...