Hobbit slayer Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 sve vas što pobeđujete sa 1p razlike bih banovao.[emoji3] Ja sam Blackburn u Brodu već 3-4 sezone, zakucan u sredini tabele... Ban tu ne pomaže... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
malkin Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 (edited) Ja pravim tim prema protivniku u h2h tačno bih se ubio kad bih ovako igrao. 1 transfer dobijem nedeljno i sad treba da ga upotrebljavam prema tome šta su neki kunići ili magarci rešili da urade do prethodnog kola (svaka čast i kunićima i magarcima, i njima gledam u dupe u premeru) nego podseti me, ti tom strategijom haraš po najvišem rangu takmičenja, jelda? Edited December 20, 2016 by malkin
Kanzas siti zez Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Put do PPPremera vodi preko Betona. Dogodine cemo se meriti Salu na stranu, postao sam zavisnik od vrsenja transfera Mislim da nije proslo kolo da nisam otisao u minus, evo za sledece kolo vec sam castio protivnika sa -12
ubibobi Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 tačno bih se ubio kad bih ovako igrao. 1 transfer dobijem nedeljno i sad treba da ga upotrebljavam prema tome šta su neki kunići ili magarci rešili da urade do prethodnog kola (svaka čast i kunićima i magarcima, i njima gledam u dupe u premeru) nego podseti me, ti tom strategijom haraš po najvišem rangu takmičenja, jelda? Ja licno mislim Malkine da bi trebao da prihvatis ovaj dobronameran savet cenjenog kolege i da sa pet,sest izmena prekopiras moj tim za sledece kolo...veruj mi neces pogresiti...cak sam ovog vikenda dogurao skoro do prvih 4 mil.u overalu
Kanzas siti zez Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Koliko nume Zlatan kad ga ja stavim za kapitena
malkin Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 ubibobime :( kako igram poslednjih mesec dana zona ispadanja mi je taman po meri
ubibobi Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Jbg. Ruxin preti banovima za one koji te ne smaknu :P edip: Izvucices se ti i vremenom skapirati koliko si blagosloven uzbudljivom sezonom
crtamOrasi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Jebo te, gde sam ja u klasiku Znam da je glup autodjinx, al smeo bih da se kladim da cu i upasti u premer lagano ako pritegnem.
Moća Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ko su pustnjske lisicice? Kejn danas daje 5 komada.
crtamOrasi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) Zli Gli. Azdaja, definitivno :) Edited December 28, 2016 by crtamOrasi
cvrlle Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) moco, jinxeru, okvasi anus i pokloni se... zna li neko,zanima me kako mogu da pronadjem viskov tim na fpl-u? edit: ah, da! zaboravih najvaznije. cestitao bih kesh-u i njegovim bubama na vec ostvarenoj, laganoj, pobedi. Edited December 28, 2016 by cvrlle
Kanzas siti zez Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 zna li neko,zanima me kako mogu da pronadjem viskov tim na fpl-u? : Mogao bih da ti ostavim link ali je bolje da te naucim da pecas Odes na tabelu PPP clasic-> klines na 65. na tabeli-> medju ligama u kojim ucestvuje kliknes na Sport klub h2h pro league-> pronadjes ko je 12. na tabeli.
Azdaja Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ko su pustnjske lisicice? Kejn danas daje 5 komada. Nemo da brigas, već sam ga prodao za sledeće kolo. Ali može het trik za rastanak. I šta kukas sa djinxom imaš 40poena više cccc
Recommended Posts