Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Pa iako vas ima malo, ja bih da se i dalje drzimo onog 3 direktno i 2 u baraz. Uz ogradu da moze i vise, ako se desi ono sto i prosle sezone, neaktivnost u Shipppu ili Premeru, ili odustajanje nekih igraca. 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted (edited)

a kako stojimo, za sada, po tom pitanju - je l imamo poznatih odustajanja ili neaktivnosti?

Edited by Svarog
Posted

U Premeru su svi aktivni. U Shipu ova poslednja trojica, narocito Meraklije, i nisu bas. Ali kako sad stvari stoje, oni bi svejedno ispali. Pogledala sam jos par mesta iznad njih, oni deluju aktivno.

Posted

Kako sam se provukao protiv orasija i zokija, sad sam tako i zaginuo.

Sve što sam kao kombinovao je ispalo promašaj za ovo kolo, tako da bolje sad da ispucam te koska poraze.

Čestitke :)

fokin Firmino

Hvala :)

I tacno bi me prodaja Slimanija oterala u -4 i u poraz.

Posted

Strateški - 8 i sve nade u zvalavog harija protiv fenjerasa

Posted

prodo jutros Kolmena :0.6: :kralj:

za sve što mi se u ovom kolu desi sam sam kriv, dao sam muslinu pobedu na srebrnom pladnju

Posted

Na kraju prvog dana dobio sam od stopera Arsenala 0 poena (igrao 90min) a od stopera Bornmouta 8 poena. Zaaaanimljivo.

Posted

Od 2 meca morao sam da napravim jedan zaser za dobro jutro, Francis posadjen na klupu 

Posted
Reports suggest Eden Hazard will miss Chelsea’s trip to Sunderland after picking up a knock vs West Brom

Posted

Reports suggest Eden Hazard will miss Chelsea’s trip to Sunderland after picking up a knock vs West Brom

E pa ondak cestitke Kalaveri,bas taj mi je trebao da napravi razliku  :(  

Posted

isto ko i meni walcott sinoc, tako da smo kvit -_-

Posted

Uzmem Lalanu pre mesec i nešto, odigra jednu odličnu tekmu i povredi se. Ja ga prodam, a kad se oporavio, kažem, nema veze, biće dobar i Firmino. Epilog - Lalana napravio jedno 30 poena u poslednja dva kola, a ovaj idiot nekako uspeva da uvek ne bude ni blizu akcija iz kojih padaju golovi. Odavno se nisam ovako iznervirao oko FPL.

Posted

meni se tim komplet raspadne cim napisem nesto ovde, moram prestati to da praktikujem. cestitke, bobi!

Posted

Hvala,ovo jeste bio uspesan dzinks ali nisam ni sanjao da ce doneti hettrik dugo uspavanog Rondona  :huh:

Posted

Veceras i cvrlle pregazen. Ibra © :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...