Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Ubi me Zoki ki s'granu :cry:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Opra me gilfi :(

ha ha smijem se naglas. Alonso i Firmino protiv mog sirotog Klajna i 5 poena. gubio sam ja ove sezone i na najsmešnije načine, Firminari eksplozija visi u vazduhu vec nedeljama. al nekako mi nije žao da od tebe izgubim posle ovog večernjeg nagnavanja u Lečesteru :(
Posted

Nece Firminara nista danas uraditi ko po obicaju - prazno, sipak, ziro points :dry:

Posted

malkin ga prokleo juce i to je to moz zatvaramo radnju.

Posted

Nece Firminara nista danas uraditi ko po obicaju - prazno, sipak, ziro points :dry:

Pričao sam sa stručnjacima o ovoj utakmici i procenili smo da će da bude 17-3 za Liverpul uz het-trikove Manea i Antonija. Ostalo slobodno sam rasporedi.

Posted

Lovren i Firminjo mora da mi skupe 19p da bi pobedio. Zbogom prvo mesto :cry:

Posted (edited)

Lovren i Firminjo mora da mi skupe 19p da bi pobedio. Zbogom prvo mesto :cry:

Još ti i Paja zavukao jedan :fantom: Dosta ti je nedelju dana na prvom mestu :fantom: Edited by zoki
Posted

Izgubicu od Spelinee i njegovih Beatlesa ako mrtvi Firminho (ide napolje po cenu minusa) ili Milner ne urade nesto. A nece.

Kako stvari stoje za sada bice otuznih 38-40 :dry:

Posted (edited)

malkin ga prokleo juce i to je to moz zatvaramo radnju.

ništa ne može biti dalje od istine. ako je neko proklet onda sam to ja. baci pogled na tabelu premera da vidiš.

u drugim vestima: novi poraz od 1p :lolol:

Edited by malkin
Posted

Rutinski, mrzelo me i da kontrajinxujem :fantom:

Posted

Ladno sam izgubio za poen, posto su i Mane i De Gea dobili po 1 poen bonusa, obojica jedva :isuse:

Posted

Dobio i preskocih Spojlerovica na tabeli, sve  za poen, na klupi ostade Beri sa 6.

Posted

Malkinova h2h sezona je ubedljivo najzabavnija stvar u vezi ovogodišnjeg fantazija, long may it continue :lol:

Posted

Dobio i preskocih Spojlerovica na tabeli, sve za poen, na klupi ostade Beri sa 6.

Kako sam se provukao protiv orasija i zokija, sad sam tako i zaginuo.

Sve što sam kao kombinovao je ispalo promašaj za ovo kolo, tako da bolje sad da ispucam te koska poraze.

Čestitke :)

fokin Firmino

Posted

Koliko ekipa ide iz PPP Lige 1 u Čempionšip?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...