Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

u ovom kolu protiv najbogatijeg tima u ligi :isuse:

Ruksi™, daj udri još neki transfer, šta će ti tolke pare na računu. kakav si ti to navijač Sitija ja stvarno ne znam :fantom:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Posle par uzastopnih poraza, rešio sam da promešam karte i podivljam pred ovo kolo... Mada sam promenio manje od 50% tima, morao sam da nekako izađem iz ćorsokaka u koji sam upao... U svakom slučaju, videćemo za par sati da li je vredelo...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Posted

Manc i ja se koljemo danas, otisao sam u fini minus da pruzim sansu coveku :fantom:

Posted

Ja ovo kolo gubim 100%, ne vidim kako me Alexis nece razvaliti. Jebo me Firminho :dry:

Posted

Ubi me dilema juce i danas. Umesto Kuna sam roknuo Ibru, ali mi ostaje Slimani (koji se bas i nece naigrati protiv Sitija) tj. njegovom prodajom bih imao 10.3 (nedovljono za Kejna), a opet Lukaku, Defo, Benteke mi bas i ne ulivaju veliko poverenje da na njih potrosim -4.

Ziiiivoooteeee lutalico.

Cisto da ostane zabelezeno i da su moja sugestija bili Ihenacho ili Origi mesto Islama.

Inace unapred cestitam svima kojima je Alexis kapiten jos jedno brutalno kolo i izvinjavam nekolicini koja se kao i ja odlucila za Costu (jbg morao sam da ga ispostujem za sve sto mi je doneo u zadnja 3 meseca). Zadnja 2 kola pogresan izbor kapitena me kostao 34 poena total.

Posted

Ja ovo kolo gubim 100%, ne vidim kako me Alexis nece razvaliti. Jebo me Firminho :dry:

+1

I minus osam.

Posted

Cisto da ostane zabelezeno i da su moja sugestija bili Ihenacho ili Origi mesto Islama.

+ si sugerisao da Lukakua ne uzimam ni pod tackom razno.

Uzdam se u Alaha i Islamovo punjenje Ruxinovaca :fantom:

Posted

Lele pa ja igram protiv Zokija :O

Ubit ce me Zoki :'(

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

+ si sugerisao da Lukakua ne uzimam ni pod tackom razno.

Uzdam se u Alaha i Islamovo punjenje Ruxinovaca :fantom:

Ostaje i dalje da vidimo ovih dvojicu :sleep:

Posted

Lele pa ja igram protiv Zokija :O

Ubit ce me Zoki :'(

Sent from my Le X620 using Tapatalk

:isuse:

Ubit ću se

Posted

u ovom kolu protiv najbogatijeg tima u ligi :isuse:

Ruksi™, daj udri još neki transfer, šta će ti tolke pare na računu. kakav si ti to navijač Sitija ja stvarno ne znam :fantom:

Znači ladno junajted premera, a i podjednako uspešno trošim novce :isuse:

Opra me gilfi :(

Posted (edited)

Holebas (7p) prva izmena, Amat (6p) druga. Naravno da ce svi ovi vampiri redom da igraju u kidaju sa po 2p :dry:

Edited by crtamOrasi
Posted

Ispostovao™ me brat Islam.

Veliki je Alah.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...