Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Iscupa me sancez uprkos brainfartu da izbacim Bentekea za Austina i -4. To me kostalo direktnih 16 bodova 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Cestitke Ubibobiju, odlican transfer viska i izbor kapitena.

Kun mi se vec ko zna koji put userava u zivot i vec je izleteo napolje. Btw suspenzija je do kraja 2016.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala.Iako poucen iskustvom da ne treba slaviti pre vremena,nakon ove Aleksisove minijature mogu da potvrdim da je ovo bilo jedno od onih kola gde se sve uklopilo onako kako se samo moze pozeleti  :)

Posted

:ziga:

usro mi se Aleksis u život al tebi svaka čast!

Koji sam ja meni kralj.

Izvini brate Beowle.

Posted

sta sam ja gledao... uopste ne igram protiv Beowla ovo kolo :D :isuse:

deljem prvoplasiranog Zoidberga, i to naravno samo na Sanceza, mimo toga samo otprilike podjednako ocajni.

Posted

Jebeni Mane, cim sam ga prodao on progledao a na sve to ga ima i Clever Bastard.

Posted

Kao da treba od mene da strahujes. Mec je rijesen jos juce mojim izborom kapitena, a ni ostatak tima se nije proslavio. Sve u svemu, rutinska tvoja pobjeda. Meni se cini da ce prslinovanje™ biti 1 neminovnost.

Posted

opa, pobeda nad šampionom ... 

Posted

drugari sa broda, predlazem da se kolektivno samoubijemo. 

pa nama je za kormilom moca! najveci kradljivac i varalica. na prevaru je uspeo da se umuva u ligu i sad bi jos da jase  :isuse:

rezi to zoki! seci u korenu!

Posted

Pretekli me Tolaa i Feii :isuse:

To su te neke strahote ove igre. 

Posted

drugari sa broda, predlazem da se kolektivno samoubijemo. 

pa nama je za kormilom moca! najveci kradljivac i varalica. na prevaru je uspeo da se umuva u ligu i sad bi jos da jase  :isuse:

rezi to zoki! seci u korenu!

U Srbiji se uspeh ne prašta.

Posted

Inace, bacio sam pogled na statistiku. Sancezovih 23p iz ovog (proslog) kola je i najbolji ucinak bilo kog igraca u dosadasnjem delu sezone. Dakle, bolje nije moglo da me pogodi sa tripliranjem kapitena. A zahvaljujuci samo tom pogotku sam u jednom kolu skocio za 33 mesta na tabeli PPP Klasika.

Znaci u naredna 3-4 kola necu 30p da prebacim.

Posted

Ubi me dilema juce i danas. Umesto Kuna sam roknuo Ibru, ali mi ostaje Slimani (koji se bas i nece naigrati protiv Sitija) tj. njegovom prodajom bih imao 10.3 (nedovljono za Kejna), a opet Lukaku, Defo, Benteke mi bas i ne ulivaju veliko poverenje da na njih potrosim -4.

Ziiiivoooteeee lutalico.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...