Sam Spade Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 inače nisam slušao insekt™ da dam Kosti traku +1 Al' je bar Mjukiju kapetan Kum.
Lezilebovich Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 inače nisam slušao insekt™ da dam Kosti traku ja sam poslusao svoj instinkti i skinuo Kostu traku juce. realno ne znam ovu igru
ducca Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Proslo kolo skinem Kunu traku, ovo mu stavim i tako...
Kanzas siti zez Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja kupio Kenjaru pred ovo kolo i stavio mu traku kao znak dobrodoslice. Morace da se najebe keve Svonsiju da bi mi se adekvatno zahvalio. Jedan gol nije dovoljan.
malkin Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja kupio Kenjaru pred ovo kolo i stavio mu traku kao znak dobrodoslice. Morace da se najebe keve Svonsiju da bi mi se adekvatno zahvalio. Jedan gol nije dovoljan.
Lezilebovich Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kejnara mi se userava i do-malopre-postojeći optimizam
John Coltrane Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Posle svega sam kupio Sona i dao mu traku. Osecam da se navale Chelskija i Cityja nece proslaviti. Послато са P021 уз помоћ Тапатока E da i ja ubodem jednom sa kapitenom :D
Behemoth Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Cestitke Ubibobiju, odlican transfer viska i izbor kapitena. Kun mi se vec ko zna koji put userava u zivot i vec je izleteo napolje. Btw suspenzija je do kraja 2016. Sent from my iPhone using Tapatalk
zoki Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kod mene i Garnirunga super zezanje u najavi - samo jedan isti igrač i to Bentekara. I da pohvalim još jedan njegov potez, - Walker kapiten Imam tri vezana poraza, vrh Broda se ljulja, ovo je idealna prilika da se malo vratim.. Vidimo se oko 18h kada kada mamuze oderu labudove sa par asistencija neprijateljskog kapitena Ajde Voker, nego još Evans, Filips i Kosta. Ovo je bolelo.
Kanzas siti zez Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja kupio Kenjaru pred ovo kolo i stavio mu traku kao znak dobrodoslice. Morace da se najebe keve Svonsiju da bi mi se adekvatno zahvalio. Jedan gol nije dovoljan.Kenjara ispostovo :ziga: Malkine, javi se, hejluj coveku. Mada znamo da ovo tesko da ce ponoviti :(
zoki Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ajde Voker, nego još Evans, Filips i Kosta. Ovo je bolelo.Aleksise, brate moj rođeni
malkin Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja na starog rivala Beowla bez izmena ali sa tripliranim Sancezom. Ajdbozpomozi!!! :ziga: usro mi se Aleksis u život al tebi svaka čast!
malkin Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kenjara ispostovo :ziga: Malkine, javi se, hejluj coveku. Mada znamo da ovo tesko da ce ponoviti :( gotovo, sad je završio sa poenima bar do marta :(
ducca Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kakav shoping ove nedelje - Pieters i Alexis. Alexisu cu i bioskop da sagradim ako treba
Recommended Posts