adasevic Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ja najbolji, sto me dovodi na trece mesto prvenstvene lestvice :) Sledece nedelje derbi sa Sokolovicem...
Sam Spade Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Ne baš, izgubio sam za bonus Cedrica Soaresa. Eto -_- :( Jbg, posle Ferovog divljanja mislio sam da ćeš lagano da pobediš. E, ja sam dobio koliko mi se cini. Umri, Tolaoo. Toliko... Sent from my Nexus 4 Unapred ti čestitam na pobedi u sledećem kolu.
Gylfi Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Kako se šampion mapirao među zelenilom. Čestitke, T.
Moća Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Idem na noge prolupu sa uzasnim rasporedom sa moje igrace. Smesi mi se poraz u gostima.
malistev Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) greska... Edited December 3, 2016 by malistev
zoki Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Kod mene i Garnirunga super zezanje u najavi - samo jedan isti igrač i to Bentekara. I da pohvalim još jedan njegov potez, - Walker kapiten Imam tri vezana poraza, vrh Broda se ljulja, ovo je idealna prilika da se malo vratim.. Vidimo se oko 18h kada kada mamuze oderu labudove sa par asistencija neprijateljskog kapitena
malkin Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) da vidimo kako ću ove nedelje da izgubim realno, biće super do kraja sezone, šibanje sa Tolaaom, Feijem, Mjukijem i Lebronom za opstanak ^_^ Edited December 3, 2016 by malkin
Svarog Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja na starog rivala Beowla bez izmena ali sa tripliranim Sancezom. Ajdbozpomozi!!!
John Coltrane Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Posle svega sam kupio Sona i dao mu traku. Osecam da se navale Chelskija i Cityja nece proslaviti. Послато са P021 уз помоћ Тапатока
levi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 (edited) Roja directa Ne da se usranom do potoka. Bar sam mu vizionarski skinuo traku Edited December 3, 2016 by levi
copkillah Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 crveni i sigurno će da pauzira dodatno inače nisam slušao insekt™ da dam Kosti traku
goofs Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Pa Costu, sve iz početka Vec imam Kostu, imam opciju da uzmem Sanceza i nekog buljson (ali bas buljson napadaca) za Matica i Kuna, ili uz jos jedan transfer da uzmem Ibru i Alonsa. Junajtedu idu lakse utakmice nakon sledeceg vikenda, ali i dalje igraju ko govna.
Recommended Posts