Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

monreal na klupi, a 1 voxom idem na monstruma diega kostu, karace me moca ruyno :cry:

1-0 Capoue (1)   :lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Lukaku, goru odbranu od Svonsija nisam video ove sezone

Upropasti mi lukakaru :cry: mi ovde, da znaš, negujemo džinks, evo tu je malkin, on bi mogao da ti da par korisnih saveta :)
Posted

Upropasti mi lukakaru :cry: mi ovde, da znaš, negujemo džinks, evo tu je malkin, on bi mogao da ti da par korisnih saveta :)

Uh, bre Zoki, ovom minijaturom ces mu navuci makar jedan gol. Moram, ipak je to protivnikov kapiten.

Posted

Au, Capue to the rescue, 10p s klupe :Hail: Hvala Stonsu na neigranju.

Posted

10 igrača - 20 poena :isuse:

zato ce azpi sutra i clean sheet i bar 2-3 asistencije

Posted

zato ce azpi sutra i clean sheet i bar 2-3 asistencije

Jeeeste.. Zaboravio si da Costa promašuje penal i nabada golmana glavom za crveni :fantom:
Posted

1-0 Capoue (1)   :lol:

Sve je otvoreno ne volim ove utakmice na mali broj poena cas se sve preokrene.

Posted

svaka čast Lebrone. Kejn© ftw.

nova nedelja, novi duel protiv top skora u ligi :lolol:

Posted

Opa, sutra protiv muslina Heaton vs Foster :)

Trenutno je nereseno a sutra se nadam da ce Heaton bar 10 odbrana da ima + cs :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Beowle, cestitke! Zasluzena pobeda protiv mog jalovog napada i jos gore odbrane.

Posted (edited)

Opa, sutra protiv muslina Heaton vs Foster :)

Trenutno je nereseno a sutra se nadam da ce Heaton bar 10 odbrana da ima + cs :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

:thumbsup:

Korektno s tvoje strane što nisi iskoristio priliku za besplatan jinx, kad nisam mogao da odgovorim

Sinoć gldeam i neverujem

Zato će sve da mi se vrati sledeće nedelje kad izdominira Burnijeva odbrana protiv kapitena Kuna  <_<

Edited by levi
Posted

Ah pa sta da radim sad. Vec nekoliko kola ne mogu da se sastavim. Morace neko prslinovanje da se dogodi ako se nesto ne promeni.

Odbrana mi je katastrofa, taman pomislim da ce neki CS da stigne, onda Blind ostane na klupi, Vethongen primi par komada, WBA razbuca Lester na gostovanju. 1-5 imam u poslednjih 6 kola.

Posted

Duel titana danas od 13:30 - Orasi posle 3 poraza i moja malenkost posle 3 pobede u nizu.

Samo jos da odlucim kome traka :isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...