Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

dva gola i nula bonusa? cisti rasizam.

+1

u premeru 600 klasik poena garantuje makar osmo mesto na tabeli. osim za one kojima nick počinje sa 'm' a završava se sa 'alkin' :isuse:

ostaje kao ta 1 neka uteha što se u ovih 6 nesrećnika lošijih od mene uguraše Tolaa, Fei, Mjuki, LeBron... imam se makar kome smejati kad već druge radosti nemam ^_^

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Drugi remi od pocetka sezone...ne znam vise sta da menjam

Posted

+1

u premeru 600 klasik poena garantuje makar osmo mesto na tabeli. osim za one kojima nick počinje sa 'm' a završava se sa 'alkin' :isuse:

ostaje kao ta 1 neka uteha što se u ovih 6 nesrećnika lošijih od mene uguraše Tolaa, Fei, Mjuki, LeBron... imam se makar kome smejati kad već druge radosti nemam ^_^

Moras da pojacas kukanje, ovo je bilo dovoljno samo za bod :lol:

Posted (edited)

Cestitke Petoletki.

Uzasna sezona.  :cry: Ne znam vise sta bih. Kad ce drugi wc? :cry: Kroz glavu mi prolaze reci prslinovati, prslinovanje i slicne varijacije na temu. 

Edited by Tolaa
Posted

Kako sudbina mesa karte…. i ja imam Hazarda a taj isti Voks sa malo koste ce mi doci glave, osim ako Firmino ne ode u 3+ za udoban prolazak ove runde

ode firmino u 3+ a bogme ja odo u inu stvar. Lajavac krelac bejah pa sam popusio :)
Posted

Свароже, спремаш ли се?  :fantom:

Posted

ima vremena, prvo praznike da izpraznujem, pa da vidim ko ce mi se sve vratiti sa reprezentatinih utakmica povredjen, pa da vidim sta cu s brata Maneta i africkim kupom...

Posted

Pu pauza :(

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Moras da pojacas kukanje, ovo je bilo dovoljno samo za bod :lol:

:lol:
  • 2 weeks later...
Posted

poručniče, ja sam se opredelio da igram bunker. bez izmena u odnosu na prošlo kolu. tebi evo lopta pa vezi sitan vez. nadam se nekom betonligaškom krljanju i da ne prebacimo 50 poena zbirno, samo tako imam neku šansu.

Posted

Kome traka u pm?  Kun, Kosta, Azar-odlucice eci peci pec.

Posted

Lukaku, goru odbranu od Svonsija nisam video ove sezone

Posted

Cestitke Lezilebovicu sa dvonedeljnim zakasnjenjem. Dostigao sam istorijske minimume u vrednosti tima, 97,7m :isuse: .

Posted

monreal na klupi, a 1 voxom idem na monstruma diega kostu, karace me moca ruyno :cry:

Posted

haha ja otišao u minus a na kraju neću ni svih 11 izvesti na teren. tućeme™ fenjeraš lempron bez problema :lolol::isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...