nick1986 Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Hvala na cestitkama, ovo kolo vise bodova nego prethodna 3 ukupno. mada svaka cast uprkos brilijantnom kolu gledao sam do poslednje sekunde sinoc da sigurdson ne uradi nesto.
malkin Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Džeremaja Defo zabija samo protiv mene pa dokle više brate gospode isuse hristose #gdesegasinalog
Moća Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Ovo koliko ti kukas pa to nema nigde. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Azdaja Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Sam Vokes uz dodatak hazarda sa malo koste za udoban prolazak ove runde, osim ako firmino ne zabije 3+
Behemoth Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Pa Ruxine svelo se na Fuchs vs Foster u nasem duelu :) Sinoc sam mislio da nemam sanse. Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ostaću bez poena jer Mane nije zaslužio niti 1 bonus poen pokušavam da smislim koji još maler može da me potera i ne ide mi
Dziber Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Sam Vokes uz dodatak hazarda sa malo koste za udoban prolazak ove runde, osim ako firmino ne zabije 3+ Kako sudbina mesa karte…. i ja imam Hazarda a taj isti Voks sa malo koste ce mi doci glave, osim ako Firmino ne ode u 3+ za udoban prolazak ove runde
John Coltrane Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Druga pobeda za redom posle crne serije, lakse se dise.
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Pa Ruxine svelo se na Fuchs vs Foster u nasem duelu :) Sinoc sam mislio da nemam sanse. Sent from my iPhone using Tapatalk Super meč, ja malo srećniji ovaj put :) Inače naravno da sam zaboravio da sad idu repstacije i odradio već transfer, reko da ne razmišljam o tome....fuck, povrediće mi se 16 igrača do sledećeg kola
Remi Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Čestitke Mancu, ova liga1 ko zona sumraka, treća godinica a ja još ne vidim izlaz iz nje. Toplo-hladno, nikako da vežem pobede, plus me dodatno iznervira kad puknem pred reprezentativnu pauzu.
Behemoth Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Super meč, ja malo srećniji ovaj put :) Inače naravno da sam zaboravio da sad idu repstacije i odradio već transfer, reko da ne razmišljam o tome....fuck, povrediće mi se 16 igrača do sledećeg kola Pa tako ispada, osim ako Austin nekim cudom ne dobije 2 poena bonusa.
Dziber Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ostaću bez poena jer Mane nije zaslužio niti 1 bonus poen pokušavam da smislim koji još maler može da me potera i ne ide mi dva gola i nula bonusa? cisti rasizam.
Svarog Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ja bih da se zahvalim protivniku sto je imao jedan od tri najgora rezultata u ligi u ovom kolu. meni je to puno znacilo jer je moj bio cetvrti najgori. dogodine u sredini tabele!
clever bastard Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ocajno kolo za mene, ali se biljezi pobjeda zbog Hagenovog odlaska u praslinovski minus. Zahvaljujem mu uz zelju da udje u seriju pobjeda, zasluzio je.
MancMellow Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Čestitke Mancu, ova liga1 ko zona sumraka, treća godinica a ja još ne vidim izlaz iz nje. Toplo-hladno, nikako da vežem pobede, plus me dodatno iznervira kad puknem pred reprezentativnu pauzu. Hvala :) Bilo je uz WC, tako da i nije neko naročito postignuće
Recommended Posts