Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

haha, ja bih u h2h izgubio i da imam najbolji skor u premeru :isuse:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted (edited)

tako ti je to kad pretopis hazardaru u fejevog "soma"  :happy:

Edited by Dziber
Posted

Trebalo bi da je to to, hvala! :) Samo Costa da nešto ne poludi.. Nisam mogao da verujem da si menjao Kunaru, dva puta sam proveravao :unsure: još ode u minus zbog toga..

Cinilo mi se da cu u ovom kolu bolje proci sa Ibrahimovicem, glupa ideja, jbg. Cestitam jos jednom :)

Posted (edited)

Hiton na klupi naravno. Protivnik naravno Sances© i Kun.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

kakva si ti jedna slinava suzica, moco  :cry: !!!

znaci pantelija, sutra navijam za stoke, 3 komada naseg arnauta, pieters nek ga mete 2x i clean sheet domacina pa makar samo zbog toga izgubio od bastarda :jerry:

Edited by cvrlle
Posted

Ajde bezi tamo kazi koliko je bilo realno da danas skupim 50+ poena??? Ne brini sutra ce biti sve po tvojoj zelji pa cu da izgubim.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Napokon i ta neka pobeda u domu FC Ronina.

Posted

Ajde ne kukaj. Dala sam ti i +4 i ni hvala da ne kazes. Cestitku da ne spominjem. :p

Posted

čestitam, Tolaa! dobri transferi, Kejhil presudio.

za to vreme ja izbio na čelo u klasiku a u Premeru 4 pobede i 6 poraza :lolol: :(

Posted

Napokon i ta neka pobeda u domu FC Ronina.

Da ne glumim ludilo i otkrivam toplu vodu kapetan Romelu bi završio posao, ovako ko me jebe, čestitam.

Posted

čestitam, Tolaa! dobri transferi, Kejhil presudio.

za to vreme ja izbio na čelo u klasiku a u Premeru 4 pobede i 6 poraza :lolol: :(

Sledece kolo igras protiv mene, a koliko si iskukao do sada, bolje i da ne izlazim na teren... ima da ti se vrati sve ovo kukanje protiv mene, a taman sam usao u seriju i izbio na 5. mesto u Premeru :D

Posted

ma daj, nije ovo nikakvo iskukavanje, više me zabavlja što mi se svake godine ponavlja ista stvar. što sam bolji u klasiku to mi gore ide u h2h. evo jel ima još neko da je izgubio h2h meč u singl kolu a da je osvojio 89 poena? tru stori.

ti si koliko vidim po klasik poenima pretposlednji od prvih deset u premeru, istorija nas uči da kao takav nemaš nikakve brige protiv mene :fantom:

Posted

lol, ima samo 89 poena i kuka :lol:

#club90

Posted

O jbt, na golu mi Shej fkin Given  :cry:  

Monreal nula, Bejnz nula, Milner nula, Capoue prevara, a transfer ne koristim  :isuse:

Raspadam se  :cry:

Posted

89 poena

#club90

koja ste sirotinja, neveruem  :fantom:

Posted

ma daj, nije ovo nikakvo iskukavanje, više me zabavlja što mi se svake godine ponavlja ista stvar. što sam bolji u klasiku to mi gore ide u h2h. evo jel ima još neko da je izgubio h2h meč u singl kolu a da je osvojio 89 poena? tru stori.

ti si koliko vidim po klasik poenima pretposlednji od prvih deset u premeru, istorija nas uči da kao takav nemaš nikakve brige protiv mene :fantom:

Evo ja sam izgubio a osvojio sam 84 poena :isuse:

Protivnik imao ove velike isto kao i ja, izgubio sam zgog Lukakua. Cestitke Topolicama!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...