malkin Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 haha, ja bih u h2h izgubio i da imam najbolji skor u premeru
Dziber Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) haha, ja bih u h2h izgubio i da imam najbolji skor u premeru tako ti je to kad pretopis hazardaru u fejevog "soma" Edited October 30, 2016 by Dziber
crtamOrasi Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Trebalo bi da je to to, hvala! :) Samo Costa da nešto ne poludi.. Nisam mogao da verujem da si menjao Kunaru, dva puta sam proveravao još ode u minus zbog toga.. Cinilo mi se da cu u ovom kolu bolje proci sa Ibrahimovicem, glupa ideja, jbg. Cestitam jos jednom :)
cvrlle Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) Hiton na klupi naravno. Protivnik naravno Sances© i Kun. Sent from my Le X620 using Tapatalk kakva si ti jedna slinava suzica, moco !!! znaci pantelija, sutra navijam za stoke, 3 komada naseg arnauta, pieters nek ga mete 2x i clean sheet domacina pa makar samo zbog toga izgubio od bastarda Edited October 30, 2016 by cvrlle
Moća Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ajde bezi tamo kazi koliko je bilo realno da danas skupim 50+ poena??? Ne brini sutra ce biti sve po tvojoj zelji pa cu da izgubim. Sent from my Le X620 using Tapatalk
John Coltrane Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Napokon i ta neka pobeda u domu FC Ronina.
Tolaa Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 haha, ja bih u h2h izgubio i da imam najbolji skor u premeru Ajde ne kukaj. Dala sam ti i +4 i ni hvala da ne kazes. Cestitku da ne spominjem. :p
malkin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 čestitam, Tolaa! dobri transferi, Kejhil presudio. za to vreme ja izbio na čelo u klasiku a u Premeru 4 pobede i 6 poraza :(
Azdaja Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Napokon i ta neka pobeda u domu FC Ronina. Da ne glumim ludilo i otkrivam toplu vodu kapetan Romelu bi završio posao, ovako ko me jebe, čestitam.
adasevic Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 čestitam, Tolaa! dobri transferi, Kejhil presudio. za to vreme ja izbio na čelo u klasiku a u Premeru 4 pobede i 6 poraza :( Sledece kolo igras protiv mene, a koliko si iskukao do sada, bolje i da ne izlazim na teren... ima da ti se vrati sve ovo kukanje protiv mene, a taman sam usao u seriju i izbio na 5. mesto u Premeru :D
malkin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 ma daj, nije ovo nikakvo iskukavanje, više me zabavlja što mi se svake godine ponavlja ista stvar. što sam bolji u klasiku to mi gore ide u h2h. evo jel ima još neko da je izgubio h2h meč u singl kolu a da je osvojio 89 poena? tru stori. ti si koliko vidim po klasik poenima pretposlednji od prvih deset u premeru, istorija nas uči da kao takav nemaš nikakve brige protiv mene
Dziber Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 O jbt, na golu mi Shej fkin Given Monreal nula, Bejnz nula, Milner nula, Capoue prevara, a transfer ne koristim Raspadam se
Calavera Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 89 poena #club90 koja ste sirotinja, neveruem
Behemoth Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 ma daj, nije ovo nikakvo iskukavanje, više me zabavlja što mi se svake godine ponavlja ista stvar. što sam bolji u klasiku to mi gore ide u h2h. evo jel ima još neko da je izgubio h2h meč u singl kolu a da je osvojio 89 poena? tru stori. ti si koliko vidim po klasik poenima pretposlednji od prvih deset u premeru, istorija nas uči da kao takav nemaš nikakve brige protiv mene Evo ja sam izgubio a osvojio sam 84 poena Protivnik imao ove velike isto kao i ja, izgubio sam zgog Lukakua. Cestitke Topolicama! Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts