Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Aaaa na RL klupi...to je vec za sekiraciju..sorry

edit: mozda bas zato nisu primili gol 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Klupica Francis i McAuley... To je to kolo

Pa zemo, da se pridruzim kukanju, Smit i Mekoli skupljaju prasinu i bodove na klupi. Dobri su mi i ovi defanzivci sto su igrali, al` mi Rid izbi cs Van Anholtu u 963 minutu.

Posted

Udjem u minus zbog Volkota i jos mu dam traku :isuse:

Kad bolje razmislim, ti si taj koji ga je pokvario. Uvatim sad snimak i prevrnu mi se stomak...

Posted

Jos jedan poraz u nizu... Cestitke Gylfiju. Neka se pripremi ko ce sledece sezone da vodi Premer, posto cu da ispadnem...

Posted

Ja tek sad vidim da sam u proslom kolu igrao nereseno :blink: Dve neresene za redom :blink: ali zato sad sledi siguran poraz.

Posted

lol "derbi" #plitakpotok

:fantom:

Напето к'о на шољи.

Posted

Напето к'о на шољи.

Od tvog kapitena zavisi. Ako uradi bilo sta dobro- gotovo je ovo. U suprotnom odlucivace svaki poen
Posted

Segundo i ja u zanimljivom derbiju zacelja. Pred zadnje meceve neresen rezultat. Delimo Ibrahimovica. On ima jos De Brujnea © i Nolia. Ja imam Aguera © i Tadica.

Posted

Skinuse mi gol Stonesu i asist Kunu :sudijapederu:

Posted

Pokloncic, sa cu preboleti mekaulija na klupi.

Navodno je 450k fanta menadžera ostavilo istog na klupi. A čovek ubica. :)

Posted

Cestitam i ja Argentini (ne znam ko je to na forumu).

U proslom kolu sam se izvukao protiv Lebrona, ali danas vec ne.

Posted

Ducca je Argentina. Nova pobeda, ovog puta protiv Calavere, za ostanak u vrhu... Dobio bih ibez Mekaulija, al ipak je usao i on :)

Posted

Čak sam mogao ovako sakat i da pobedim Timmija. Samo da su moji igrači osvojili više poena od njegovih  <_<

Za promenu, ovog puta sam imao svih 11 igrača na terenu, što je napredak u odnosu na prošle 2 nedelje. Baby steps

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...