Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

A ja poslednji mec dobio upravo tebe...jbt...jos dok je pokojni Hari bio ziv, tada dao gol i izvrnuo se...

Od tada nalecem uglavnom na najbolje rezultate u kolu,sto odslikava i odnos u klasik i H2H poenima  :isuse:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

nalecem uglavnom na najbolje rezultate u kolu,sto odslikava i odnos u klasik i H2H poenima  :isuse:

+1

prvi u premeru ima 6 klasik poena više od mene i 9 h2h poena viška :isuse:

u ovom kolu naletim na jednog od dva Uolkota u čitavom premeru :isuse:

al dobro, nije da nisam navikao, svake sezone tako...

Posted

holebas mu sam donese 15 poena i on opet kuka :isuse: is, sotono!

Posted

Pa ako se od Holebasa ne ocekuje 15 poena po utakmici, od koga da se ocekuje?

U svakom slucaju, ja sam ovim kolom zadovoljan. Pobeda je pribelezena. Kapiten Redmond je opravdao ocekivanja. Sledece nedelje protiv neugodnog Ruxina.

Posted

Glede augodnosti - pred ovo kolo birao između holebasa i bornmućanina, i to ne čak ni jednog od onih napadačkih bornmućana što i ofanzivne učinke imaju. Jok more, najosnovnija verzija bornmućanske odbrane...

I chose poorly :dry:

Posted

Klajnara 1 klasa ^_^

Ruksine, kako ti ide sa masthev Ibrom? :fantom:

Posted

Ruksine, kako ti ide sa masthev Ibrom? :fantom:

Al ga ubode, jedan jedini dobar potez ove sezone mi je što sam izbacio nuhiua i azara tačno na vreme :dry:

Posted

Izgubih jer Ljiljana nije nista uradio a dobio bih da sam potvrdio traku Sancezu al sam izgleda bez potrvde promenio i nije prihvaceno.

Posted

30 poena od sedam igrača u subotu, a onda u preostale 3 utakmice još 30 od četvorice. zatečen sam, zamalo da ugasim nalog prekjuče...

Posted

Nemam snage da se ulogujem, ali čestitke bratu gilfari koliko god da me odro

Posted

30 poena od sedam igrača u subotu, a onda u preostale 3 utakmice još 30 od četvorice. zatečen sam, zamalo da ugasim nalog prekjuče...

kukao si, kukao, i na kraju iskukao <_< cestitam!

Posted

hvala, najzad i meni jednom da se malo posreći... beše dobar meč, ne odlučuju baš svaki put bonus poeni braniča u pon uveče.

Posted

A ja 31 od prve dvojice koja su mi nastupila, i onda 21 od preostale devetorice :isuse:   

Posted

Krenuo preokret konačno, dupla izmena za © tea i redmonda uradila stvar.

U poslednje dve nedelje najbolji rezultat u brodu, samo da ne bude kraj ovom divnom snu sledeće nedelje.

Ko je Pantelia?

Posted (edited)

Pa pantelia :)

Eno ti ga 10ak postova iza, šifra čarli ostin

Edited by zoki
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...