Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Pa nisam ti ja neki tamo malkin...ginem muški, ali časno :fantom:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

+1. Bila je bas fina zajebancija, ovo mi skroz remeti utisak.

Postoji li mogucnost da admin lige izbaci dva tima ?

Prvo, tebi cestitke na pobedi. Drugo, tek jutros sam videla sta je bilo, nisam ispratila poslednjih par dana.

Nece biti nikakvog izbacivanja. Jednostavno je jedan video da je drugi prslinovao, pa resio i on da sredi tim. I do sada se desavalo da neko vidi da je protivnik otisao u minus, pa da i on napravi neki ekstra transfer, cisto zato sto ima mogucnost. Doduse, mislim da nije bilo sa -20 (mada ne mogu da garantujem da neko nije koristio situaciju kad je Prslin prslinovao), ali ista stvar, jedan video da je drugi u debelom minusu i iskoristio to. Sve dok na sajtu postoji opcija da se vidi koliko je transfera napravio protivnik pre nego sto pocne kolo, legitimno je koristiti tu informaciju. Da su neki likovi koji se od juce igraju s nama, pa da mi bude jasno zasto ste posumnjali, ali sa ovom dvojicom se igramo vec godinama i stvarno je bezveze da mislimo da im je toliko stalo do par poena u nekoj igrici. 

Posted

Cestitke Duco, nastavlja se crna serija protiv tebe.

Zahvalnica sa okasnjenjem. Ako nista bar smo svoji, nije greota bodovi da ostanu u prapostojbini ;)

Posted

Prvo, tebi cestitke na pobedi.

hvala hvala :). drugo kolo zaredom dobijam na user nekih bonusa, više sreće nego pameti...

Posted

A sta ja da kazem X sa tobom :isuse:

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

trenutno osmi u overalu mrtav tim, nula transfera do sada :Hail:

Posted

Al me otreso Remi, imam još 4 igrača u ove dve utakmice ali mislim da je nedostižno.

Kao "rukovodioc" ja čvrsto držim fenjer Betona, čisto da se osiguram da nikome drugom ne bude neprijatno što je poslednji pa da napusti igranje na kraju sezone.

Ја се коначно одлепих од истог, мислим дна....убило ме прве две недеље у Отаџбини.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

S kim igram u ovom kolu? Hoćemo u minus zajedno?

Sam Spade?

Edited by levi
Posted (edited)

Otkud to za Sona, jos je rano?

Edited by ducca
Posted

Za jinx nikad nije rano. Sancez i Kun ce me danas sahraniti :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...