nbg4ever Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Jbt, kakavo je meni rasulo u timu. Od ponedeljka se to mora pocistiti, o da Sent from my Nexus 4
malkin Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 kakav potop od kola... neprijatelj vertongena sona i alija, ja odsutnog jansena i jalovog kunaru
adasevic Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ja najbolje da ne menjam nista. Sta god da lromenim sjebem se. Al jos sam u igri. Ako arsenal ispe da mune barliju dobicu. U protivnom gubim za poen... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
adasevic Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Aaaaaaa... Dadose ga i to kako :) hahahahah Ovo je bio ofsajd jer je cemberlen napucao koscelnog :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited October 2, 2016 by adasevic
San Epifanio Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Cestitke Duco, nastavlja se crna serija protiv tebe.
Moća Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ma daaaaaaaaj sekunde me delile od pobede ovako nereseno sa Koltrejnom. Pih. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Čestitke seme! Ispromašiva se ovaj čileanski šaban za sve pare, a i asistencijica bi mi radila poso :( Edited October 2, 2016 by Ruxin
Behemoth Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ja najbolje da ne menjam nista. Sta god da lromenim sjebem se. Al jos sam u igri. Ako arsenal ispe da mune barliju dobicu. U protivnom gubim za poen... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Cestitke Adasevicu. Samo me je CS Hitona spasavao i primila ga u 94. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lezilebovich Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Aaaaaaa... Dadose ga i to kako :) hahahahah Ovo je bio ofsajd jer je cemberlen napucao koscelnog :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ali pise assist za volkota... svako tumaci za sebe :)
adasevic Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Pa pise, jer samo tako nije ofsajd. Pravili se da nisu videli da je cemberlen dirao loptu :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sam Spade Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Čestitke seme! Ispromašiva se ovaj čileanski šaban za sve pare, a i asistencijica bi mi radila poso :( Dao sam ti priliku da džinksuješ, što je nisi iskoristio.
Recommended Posts