Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

sala mala! eh zelje puste... i ja bih ekstraprofitirao od takvog ucinka. ovako cu drhtati do poslednjeg sudijskog zvizduka

bolje drhti da li će opravdano da ponište gol Lukakuu i priznaju ga Bolasiju :lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

jao debila. ja sam tebi vec upisao pobedu jer bacih danas pogled na tvoj tim i vidim dier upada umesto targetta :isuse:

kad ono, sipak! dier vise nije odbrambeni a svi koji mogu da menjaju neigrajuceg sotonovca su sa krompirom ispod prezimena. 

heheh, bas si me obradovao. nema od ta posla nista da menjaju statistiku. bilo je i ranijih godina nekih ociglednih fejlova pa nisu hteli da menjau fantaziju. jeli su govna do kraja. 

jos jednom hvala za mustuluk sto bi rekao brkati sarajlija sa sesirom na glavi  :Hail:

Posted

Konacno prva pobeda, ali i dalje mrsav skor. jedini sa ucinkom Sterling i Sancez, plus izmisljena asistencija Ibri. Ostatak tima jedinice i dvojke. Imam neku ideju da sa -4 poslozim sredinu i napad a onda od sledeceg kola da krpim rupe u odbrani posto ovako vise ne ide. 

Posted

ne znam ko mi je protivnik u ovom kolu al da ja čestitam čoveku unapred.

potpuno sam zaboravio na meč u petak pa mi ostao tim od prošle nedelje.

a Kurtoa i Mane mi na tom meču donesoše zbirno 4p.

potop i kataklizma.

Čestitke Svarogu. 

Sve što je moglo da krene po zlu krenulo je...

tacno 3 sezone je potrebno da se nauci kako se baca kvalitetan dzinks.

Posted

kako me omlatio Aguero sa ovim. Lakše bi  bilo da se standardno povredio na mesec dana ko čovek

Ovako će mi trebati još min 3 kola da se vratim u normalu, plus bacanje para i poena. Agonija

Posted

Jbte Capue od sinoc skocio na 5 a i Kun sa 12.9 na 13.

Moracu da divljam izgleda

Sent using Tapatalk

Posted

znači opet igram protiv divlje karte :isuse:

svako drugo kolo jbt...

Posted

I ja moram da divljam,nije mi jasno kako sam 2 trenutno,ocajne rezultate imam :lolol:

Posted

Meni nije jasno zašto Tadiću pada cena a on golove i asistencije ređa.

Evo sad i Silva povređen i ode mu cena dole za čas.

Posted

ima tačno 2 asistencije, 0 golova. idu loši fikčrsi™, mali mu ovneršip pa lako pada cena i tako...

Posted

znači opet igram protiv divlje karte :isuse:

svako drugo kolo jbt...

Jos nisam prelomio da li da je iskoristim...

Sent using Tapatalk

Posted (edited)

Jel igra City? Ako se slučajno odloži zbog kiše ili tako nešto, onda se Agueru produžava suspenzija i na sledeće kolo. Što da ne bude još zanimljivije :fantom:

Edited by levi
Posted

Evo Malkine, bicu fer, pa da ti javim da sam divljao  :misko:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...