Pokojni Ruxin Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Što je najgore to je skoro pa istina. nemam neku preteranu inspiraciju kako bih tačno divljao. A neki plan je od starta bio iskoristiti pauzu za to... A ako ga šteknem samo će se ubuđa...previše sam bio uspešan za ovu fazu takmičenja, muka
levi Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Uoostalom pauze su ti najgore za divljanje, većina zaboravi na fantazi 2 nedelje pa nema transfera, uopšte ne rastu cene <_<
Pokojni Ruxin Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sergio Aguero charged for alleged act of violent conduct
Moća Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Sad kad krene rasprodaja :D Opet ne valja svi ce dovedu Ibru <_<
Kanzas siti zez Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Ima nas mudrih koji cemo prodati Ibru u ovoj pauzi. U prva dva kola je bio nepoznanica za PL stopere, sad su ga vec procitali
milan037 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Sta se desav za Ziruo,jel startuje ovo kolo,igrao je za Francusku u Belorusiji? Послато са ALCATEL ONE TOUCH 992D уз помоћ Тапатока
Lezilebovich Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Mrzim pauzu, ispadnem iz ritma i ne menja mi se nista
Kanzas siti zez Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 iskoristio divljakusu da bih u timu imao po tri igraca iz Evertona i West hama, i dva igraca iz Sunderlanda
Pokojni Ruxin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ja sam izdivljao, poubacivao nešto u prva 2-3'dana, pa upao u neku gužvu i zaboravio promptno na fantazi. Sad me strah logovanja, ko zna koliko šta se desilo sa cenama u ovih 10 dana i šta sam sve propustio
Behemoth Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ja spreman, sa novom taktikom i jednom izmenom. Neka se spremi Calavera Sent using Tapatalk
San Epifanio Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Odustao od divlje karte, jer Malkin moze lako da je potegne, a onda bi me divljanje uz poraz bacilo u visenedeljnu depresiju. Ovu izmenu koju sam napravio mislio sam da izvrsim jos u prosli ponedeljak. Da sam to tada uradio sada ne bih izgubio 0,1 na vrednosti tima, ali gde se ima tu se i prosipa.
Remi Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Odrađena druga smena, počeo vikend, prošla glupa reprezentativna pauza. Fantazi može da krene. Iskoristio divlju kartu, jedina dilema da li da ostavim Fera ili da ubacim Fegulija. Jel pratio neko vesti oko West Hema, kakva je situacija oko Alžirca? Oće li u 11 sutra?
Hobbit slayer Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Mrzim pauzu, ispadnem iz ritma i ne menja mi se nista+1 Na kraju trećeg kola sam imao neku ideju da, konačno, napravim mudar potez i podivljam posle pauze, ali kako se datum približavao, reakcija je bila...meh... Umesto toga sam, kao neku vrstu privremenog švedskog hanzaplasta, zalepio Ibru... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
Recommended Posts