Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Što je najgore to je skoro pa istina. nemam neku preteranu inspiraciju kako bih tačno divljao. A neki plan je od starta bio iskoristiti pauzu za to...

A ako ga šteknem samo će se ubuđa...previše sam bio uspešan za ovu fazu takmičenja, muka :fantom:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Uoostalom pauze su ti najgore za divljanje, većina zaboravi na fantazi 2 nedelje pa nema transfera, uopšte ne rastu cene  <_<

Posted
Sergio Aguero charged for alleged act of violent conduct :fantom:

Posted

Sad kad krene rasprodaja :D

Opet ne valja svi ce dovedu Ibru <_<

Posted

Ima nas mudrih koji cemo prodati Ibru u ovoj pauzi. U prva dva kola je bio nepoznanica za PL stopere, sad su ga vec procitali :fantom:

Posted

Malkin ga pokvario, ja već uzeo defoa :(

Posted

Sta se desav za Ziruo,jel startuje ovo kolo,igrao je za Francusku u Belorusiji?

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 992D уз помоћ Тапатока

Posted

Mrzim pauzu, ispadnem iz ritma i ne menja mi se nista

Posted

iskoristio divljakusu da bih u timu imao po tri igraca iz Evertona i West hama, i dva igraca iz Sunderlanda :isuse:

Posted

Ja sam izdivljao, poubacivao nešto u prva 2-3'dana, pa upao u neku gužvu i zaboravio promptno na fantazi.

Sad me strah logovanja, ko zna koliko šta se desilo sa cenama u ovih 10 dana i šta sam sve propustio :isuse:

Posted

Ja spreman, sa novom taktikom i jednom izmenom.

Neka se spremi Calavera

Sent using Tapatalk

Posted

Odustao od divlje karte, jer Malkin moze lako da je potegne, a onda bi me divljanje uz poraz bacilo u visenedeljnu depresiju. Ovu izmenu koju sam napravio mislio sam da izvrsim jos u prosli ponedeljak. Da sam to tada uradio sada ne bih izgubio 0,1 na vrednosti tima, ali gde se ima tu se i prosipa.

Posted

Odrađena druga smena, počeo vikend, prošla glupa reprezentativna pauza. Fantazi može da krene.

Iskoristio divlju kartu, jedina dilema da li da ostavim Fera ili da ubacim Fegulija.

Jel pratio neko vesti oko West Hema, kakva je situacija oko Alžirca? Oće li u 11 sutra?

Posted

Mrzim pauzu, ispadnem iz ritma i ne menja mi se nista

+1 Na kraju trećeg kola sam imao neku ideju da, konačno, napravim mudar potez i podivljam posle pauze, ali kako se datum približavao, reakcija je bila...meh... Umesto toga sam, kao neku vrstu privremenog švedskog hanzaplasta, zalepio Ibru...

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...