Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Drugi odbrambeni u ovom kolu izlazi zbog povrede.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Sad zaista čestitam toli :)

Užas od kola, gdesegasinalog

Posted
:lol: Kakva pobeda... Hvala, Ruxine. Bila sam se skoro otpisala jos juce posle Zlatanova 2 boda, a onda skroz danas nakon Fosterovog CS-a.
Posted

Pobeda nad cvrlletom u jagodinskom derbiju a on nek ide u vodenicu kod svojih pa nek njima pokazuje one gluposti.

Posted (edited)

jbt moćo ne znaš ni da jinxuješ ni da mocking-uješ kao čovek

Kod mene rovovska borba protiv svog tima kod Ubija Bobija

7 istih igrača, isti kapiten i još dvojica defanzivaca iz istih timova. Izgleda da ću da dobijem za bonus Valencie

Edited by levi
Posted

Protiv Buljarica o pobedniku odlucuje Foster i eventualni bonus za njega. Trenutno je 41-40 za mene.

Sent using Tapatalk

Posted

Kakav crni bonus za fostera :(

Posted

Ova sezona zaista preti da se pretvori u najtezu u poslednjih X godina kad je u pitanju fanta.

Svuda kuknjava i plac, pa reko da se pridruzim. Ni average nisam prebacio ove nedelje, tuzan start.

Posted

Kod mene rovovska borba protiv svog tima kod Ubija Bobija

7 istih igrača, isti kapiten i još dvojica defanzivaca iz istih timova. Izgleda da ću da dobijem za bonus Valencie

Cestitam.Kako mi je zapocela sezona,drugacije nije moglo ispasti  -_-

Posted

Menjam ime tima u SilvaJebemTiMater. Njegov asist me dovede do iksa sa Sekretarom.

Posted (edited)

Khm khm, a izmena Stonesa u 59 minutu, sta ja da kazem.

Ps. Mrtvi nevidljivi Kun

Edited by sekretar
Posted

Sterling danas zabija sto posto

+1 :(

Posted

Aleksis i Azar © mi donesose i drugu pobedu ove sezone, ovaj put nad Sokolovicima. Doduse pomogao je protivnikov Kun © koji je danas apstinirao. Moram da se pohvalim i najboljim skorom u ovom kolu u Premeru.

Posle pauze, na megdan Malkinu i njegovim metalurzima iz Sefilda. Slobodno bih mogao i sad da mu cestitam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...