Jump to content
IGNORED

Olimpijske kvalifikacije

theanswer

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ćale kancer

još jedan u porodici

mislim da ovaj ni ja neću pregurati, nemam više snage

Ko je j amalo?

evo ovaj, pa mi malo pobegla tastatura

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

67

• Kanzas siti zez

44

• Frank Pembleton

32

• Timmy

30

Posted

Ovaj sto vodi konferenciju govori fantastican engleski. Kakvo prijatno iznenadjenje za Srbiju.

Posted

Taj na početku nije Srbin

Posted

Taj na početku nije Srbin

Ma, skontao sam, nema sansi da Srbin nauci ovako teksaski da razvlaci, ali lepo je videti da su se potrudili oko toga.

Posted (edited)

Ma, skontao sam, nema sansi da Srbin nauci ovako teksaski da razvlaci, ali lepo je videti da su se potrudili oko toga.

Ma ni to nema veze sa nama, to je FIBIN čovek, uvek to radi. Naš je Dejan Cukić zato.

Kad naši ćute sreća pa imamo Denver

Nuggets center Nikola Jokic appeared to get a bit injured during his game agains Czeck today. A source just told me "It's no big deal".

Edited by theanswer
Posted

Mada, pred sam kraj susret zaledila su se lica srpskih navijača kada su videli svog novog idola kako sa bolnom grimasom napušta teren. Ali, odmah je 21-godišnji centar razjasnio sve dileme.

"Nema problema, sve je u redu", poručio je nasmejani Jokić, posle čega je svima laknulo.

"Već je bolje, bio je to samo trenutak prvog udarca".

Posted

Letonci danas 11% za 3. Pa bilo bi mnogo da dobiju obe utakmice u kojima su kombinovano šutirali ispod 15% trojke. A ja se njih pribojavao najviše jer mogu da imaju neko šutersko ludilo.

Slušaćemo kako je neku ekipu teško dobiti 2x za nedelju dana i manje, može i Portoriko da poludi za tri, može Barea da da 30p nekad sve i da ga čuva Brus Boven iz najboljih dana ali isto kao Češka što nema šuta da igra ni egal sa nama tako Portoriko nema odbranu koja može da nas spusti ispod 80 pa da ne znam šta se desi sutra. Počeo bih sa Jovićem od prvog minuta na Barei, mislim da je i ovaj turnir pokazao da je Jović 2.0 verzija Pefija. Čovek može sve ono što ovaj može u odbrani i još bolje a ofanzivno nije toliko limitiran. Mislim da je i Đorđević to primetio danas kada ga je menjao relativno brzo u prvoj kad se Satoranski malo razigrao. Realno nas je usrao i žreb i ne smemo ovo da propustimo samo da ne pravimo previše gluposti i dobijamo sutra 20 razlike.

Posted

slazem se, samo bih dodao da je big honey sasvim objektivno jedan od najboljih nikova u nba. retko se dobija tako dobar nik, nadam se da ce se primiti.

Posted

Ma naravno. Koji quratz Portoriko.. Njima je ovo previše kadcse pogleda kvalitet. Radule i Teo će to sami. Ostali su zaslužili odmor :)

Posted

ima li negde snimak tekme da se odgleda ...

ne pitam za sebe, već zbog komše...radi kod privatnika.

Posted

gleda neko nzl - can trenutno sredina trece 50-49 za canadu

Posted

Idemo Tall blacksi!

Posted

ja sam se ukljucio na pocetku druge cetvrtine. Nadam se da ce Kanada pobediti.

Heslip na celom turniru nista ne moze da pogodi. Danas je imao dve "sam kao duh" trojke, i promasio je. Neko ce to morati da plati :fantom:

Posted

Neko ko bude igrao protiv Igokee dogodine. :fantom: