July 8, 20168 yr Author Mučno je koliko mi loše igramo, a vodimo 10-ak razilike.. Na utakmicu došli Jokić i Bogdan, ostali kao da nisu tu... Ne igramo tako loše Još kad bi zadnji napad uspeli da organizujemo gde bi nam bio kraj. Ide ovo do početka četvrte na 20.
July 8, 20168 yr 45:33 na 30 sekundi do poluvremena 45:36 poluvreme Edited July 8, 20168 yr by Tinman
July 8, 20168 yr Biće ovo seksi ekipa kada se Bjelica vrati a Teo prevaziđe problem bola u predelu prepona. Dopada mi se kako Đorđević koristi Nedovića i Simonovića. Edited July 8, 20168 yr by pacey defender
July 8, 20168 yr Neverovatno je koliko je Jokic napredovao ove sezone, ovo sto on igra je poezija. S druge strane, jos je neverovatnije da neko toliko dugo igra kosarku koliko je igra Nedovic i da ne ume da prepozna sta se desava na parketu. Mislim da sam jedno dve sekunde pre nego sto je Vels krenuo na Jovica u zadnjem napadu Ceha dreknuo "ne pomagaj" a ovaj je prirodno pomagao sa Satoranskog, iako je Vels veselo hrlio ka izgubljenoj lopti, i popili smo trojku iz otvorenog suta. Ali Bircevic koji brani Veselom sut sa sedam metara, pravi faul na prodoru i dobija trecu licnu. Veseli sa sedam metara ne bi mogao silos da pogodi.
July 8, 20168 yr e a onaj plavsic na pocetku kaze da je duel veseli-jokic jedini duel u kojem cesi imaju prednost, bar da je picka grobarska nego bolid dobra utakmica skroz
July 8, 20168 yr Verovatno je na poluvremenu dobio instrukciju "ne jedi mnogo govna nego igraj bar pola cetvrtine". Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2