theanswer Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Mučno je koliko mi loše igramo, a vodimo 10-ak razilike.. Na utakmicu došli Jokić i Bogdan, ostali kao da nisu tu... Ne igramo tako loše Još kad bi zadnji napad uspeli da organizujemo gde bi nam bio kraj. Ide ovo do početka četvrte na 20.
Kanzas siti zez Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Zadnji napad u obe cetvrtine kao da je organizovao Jovic a ne Teodosic
Tinman Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) 45:33 na 30 sekundi do poluvremena 45:36 poluvreme Edited July 8, 2016 by Tinman
pacey defender Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 (edited) Biće ovo seksi ekipa kada se Bjelica vrati a Teo prevaziđe problem bola u predelu prepona. Dopada mi se kako Đorđević koristi Nedovića i Simonovića. Edited July 8, 2016 by pacey defender
harper lee Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Neverovatno je koliko je Jokic napredovao ove sezone, ovo sto on igra je poezija. S druge strane, jos je neverovatnije da neko toliko dugo igra kosarku koliko je igra Nedovic i da ne ume da prepozna sta se desava na parketu. Mislim da sam jedno dve sekunde pre nego sto je Vels krenuo na Jovica u zadnjem napadu Ceha dreknuo "ne pomagaj" a ovaj je prirodno pomagao sa Satoranskog, iako je Vels veselo hrlio ka izgubljenoj lopti, i popili smo trojku iz otvorenog suta. Ali Bircevic koji brani Veselom sut sa sedam metara, pravi faul na prodoru i dobija trecu licnu. Veseli sa sedam metara ne bi mogao silos da pogodi.
fancy claps Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 e a onaj plavsic na pocetku kaze da je duel veseli-jokic jedini duel u kojem cesi imaju prednost, bar da je picka grobarska nego bolid dobra utakmica skroz
Lord Stef Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Verovatno je na poluvremenu dobio instrukciju "ne jedi mnogo govna nego igraj bar pola cetvrtine". Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Koliko je karta za arenu? ...shit has hit the fan...
Recommended Posts