theanswer Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 (edited) Jokić objašnjava. Osim Bogdana koji je u zoni večeras treba napomenuti da Kalinić igra odličan turnir. Zato Teo.. Edited July 8, 2016 by theanswer
SleeperSleep Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 kalinic se bas digao posle uzasnog prvog dela sezone.
Kanzas siti zez Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 I Birca igra sasvim korektno ceo turnir. Nisam siguran da ce ga Macvan istianuti iz postave. Dosta iznad mojih ocekivanja
SleeperSleep Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 I Birca igra sasvim korektno ceo turnir. Nisam siguran da ce ga Macvan istianuti iz postave. Dosta iznad mojih ocekivanjama daj, jbt, jesi video kako mu je malopre onaj ceh digao loptu preko glave? mene to izludjuje...
keitel Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Teodosić bi mogao da se pojavi bar na jednoj strani terena.
SleeperSleep Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Teodosić bi mogao da se pojavi bar na jednoj strani terena.toliko ga boli qrac da igra odbranu, da je to mucno gledati.
radisa Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Mučno je koliko mi loše igramo, a vodimo 10-ak razilike.. Na utakmicu došli Jokić i Bogdan, ostali kao da nisu tu...
pbg12345 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 "nista mu nije mogao petar denda" :D obecavaju ove asistencije
Recommended Posts