ordi Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 moj imaginarni bend iz perioda adolescencije zove se kokogrom i nemoj ni u snu da si to ime ćornuo ^_^
Reaktor Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 moj imaginarni bend iz perioda adolescencije zove se kokogrom i nemoj ni u snu da si to ime ćornuo ^_^ Ja sam već izdao dva albuma pod tim imenom.
wayfaring stranger Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ako vec svirate rockabilly, a precicom bi do slave logicno je da se nazovete Jovandekini jarani. Nadam se da znas na kog Jovandeku mislim.
Bujodrag Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 -1 maca & kuce Majo,pčelice, ovo mi se čak svidja.
Bujodrag Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 KateBush je jedna carica Svakako jeste al' ne znam kako da je smestim u rokabili :(
maheem Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Kulen The Gang Mangulica i viljuškari Gospodari kloake Vodokotlići Gedora u bašti Tašnica Suzane Mančić Spot vam je krš i njanjavi ste i takvi nimalo inspirativni [emoji38]ol:
Recommended Posts