Reaktor Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Gospođa Tapisirović nazivi za album: "E sad idemo na groblju" "Omladina neka svira" "Pustite decu da sviraju"
hoffnung Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 mi sisamo krv krvava mala snicla krvavi novci krvlje i kremlje korov krv i klavir u polju krestavi krvavi klavir krvavi cmok rokamo billijar dok nam krv ne istece srcemo krv za dz :P tesko je smisliti ime kada je rockabilly u pitanju. da je nesto prostije kao sto je 'punk' npr. pa da se smisli, npr: "mi ne vozimo teslu!"
wayfaring stranger Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 ja mislio da cete izabrati ime dok sam bio banovan. kad ono ništa. može strej ketsići
hazard Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 ,,Čarobni Brega" je definitivno bio najbolji predlog na ovom topiku
klimt Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Zavisi kakav rokabili... naci rokabili Jebozovna svaja ili Silovana svaja (svaja - swastika od milja) elektro rokabili Vegina baba & Revovi šuraci Psychobilly Vučićevi botovi pop rokabili Leptirići (uz obavezni naziv prvog lp-a "U stomaku") Može i pun naziv benda Leptirići u stomaku, samo bi vas opet svi zvali skraćeno Leptirići: "Jesi slušo Leptiriće", "Jesi bio na Leptirićima". nježni rokabili Svilene bube (ili promenite samoglasnik, zbog uroka, ko Bitlsi, pa budete Svilene babe)
Musky Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) Svi na dop Tristaći Fake Stanija's underwear Neću žvake Kilo duše Vazelinaši Šezdespet Motori Kulen sendvič Mekike Tekeni Edited July 12, 2016 by Musky
Recommended Posts