May 24, 20177 yr De se ovo igralo? Grad. Stokholm. Lepo izgleda noću. Edited May 24, 20177 yr by nisam ja
May 24, 20177 yr Kad već "ne plenimo igrom" bar imamo poor mans treble. Ovi što se "bruse" nek nastave da se bruse i sledeće sezone bez trofeja.
May 24, 20177 yr Kao sto sam i napisao pre Celte, ocekivao sam da polufinale bude teze od finala. Fellaini igrac utakmice
May 24, 20177 yr Ali ovaj nesrećni menadžer Ajaksa koji kao okupio igrače u krug pa im sada drži neki govor. A on em usrao taktiku em ih motivisao tako da su svi usrani bili od početka.
May 24, 20177 yr Čestitke i sekti na triploj kruni! Našli su svoj nivo, nek se tresu gaće svim lesterima, sautemptonima i ajaxima
May 24, 20177 yr Ružan fudbal pikamo do zla boga, plus Murinjo nije knee slajdovao. No, trofej je trofej, i to najnedostajajućiji, a i LŠ je LŠ, laku noć.
May 24, 20177 yr Čestitke i sekti na triploj kruni! Našli su svoj nivo, nek se tresu gaće svim lesterima, sautemptonima i ajaxima A šta ste vi mučeni uzeli?
May 24, 20177 yr 3 para štaka u počasnom krugu, leb ti jebem. I zastava za Zlatana koja je ipak pobedila veceras. Igrica je obrnuta, sve osvojeno, dovidjenja prijatno. Sent from my iPhone using Tapatalk