John Coltrane Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Gde se denuo Ruxin? Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Gde se denuo Ruxin? Navijaci nekih klubova ne gledaju fudbal cetvrtkom. :p
Pokojni Ruxin Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 (edited) Gde se denuo Ruxin? Sent from my iPhone using Tapatalk Mrzi me više da se ponavaljam za runija, svi znaju do sad koliko sam u pravu edit - a ima pravo i arle, radi mi tv u pozadini reda radi, ko je lud da gleda ozbiljno fudbal četrvrtkom Edited November 24, 2016 by Ruxin
Lord Stef Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Peroti rabonom, vredelo je gledati samo zbog ovog gola. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
John Coltrane Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Navijaci nekih klubova ne gledaju fudbal cetvrtkom. :p Sto se vidi iz prilozenog. Sent from my iPhone using Tapatalk
jiraiya Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 verujem da je u nekom alternativnom univerzumu Valensija Univerzalni vojnik
crtamOrasi Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Posebno mi je drago kad Dzeko zabije. Jako gotivan lik.
MancMellow Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Lepo :) Protiv Zapadne Šunke će doduše biti teže. Koliko znači jebeni Karić...
crtamOrasi Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Najvise volim kod Iturbea kad recimo primi loptu bez pritiska, pa pohita s njom... negde... nebitno kuda, vazno je da se on uzurbano krece, pa makar i pravo u dva protivnicka igraca. Verovatno misli da tako pokazuje da posteno zaradjuje za platu. Covek osnovne stvari o fudbalu ne zna, ne zna gde su mu saigraci, ne zna ni zasto trci ovamo ili onamo. Da nesto osmisli ili stane na trenutak, pogleda i razmisli, to je za njega SF. A De Rosi nije najbolji mediano samo u Romi nego na celom poluostrvu. Iturbe ne zna nista o fudbalu, ali nista. Dovoljne su, recimo, dve sekvence da vidis o kakvom se pajseru radi. Oslobodi se svog coveka iz jednog koraka i posalje pas na 5 metara sa greskom od 5 metara. Ili u prostom odigravanju 1-2 uz auta beku vrati loptu na grudi. Totalni antitalenat, u nasoj superligi ima barem dva tuceta talentovanijih krila. Jebes fizikalije kada mozga nema nigde, ne znam kako je ovaj covek uopste profesionalac. Cudi me da nije napravio karijeru u EPL.
Pokojni Ruxin Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Uozbilji se orasi, edi je tu prevaru pročitao za manje od 2 utakmice. To je razlika između između "igramo se fudbala" liga i velike scene.
crtamOrasi Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 (edited) Meni je on protitip onoga sto igra po klubovima donjeg doma EPL-a. Najozbiljnije. A i u sali. edit: proklet bio izdajica svoje domovine koji je odlucio da je dobra ideja uvaljati Politana Sassuolu za dzak semenskog kukuruza i dovesti ovo Edited November 24, 2016 by crtamOrasi
Recommended Posts