Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 16/17

theanswer

Recommended Posts

Posted

Sautempton da igra do prekosutra ne bi dali gol, procenat realizacije jedva 5% , nemaju napadača ako ne računamo Ostina plus njihovi vezni igrači retko kad šutiraju na gol, ispada ovo iz top 10 prema sigurno ako se to ne popravi 

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jeremija

107

• Pokojni Ruxin

83

• MiddleClass

80

• John Coltrane

66

Posted

Kolko je lažni mančester propo, čak i aleksandru ispod časti da komentariše :(

Posted

Интер :lol:

legenda chelsija presudio kako vidim

Posted

Kakav pomor favorita u finišu

Za to vreme Standard Lijež našeg Aleksandra Jankovića važan bod u Vigu

sad samo treba da pobede Ajax istom razlikom koliko Celta nakanta otpisani Pao u Atini

Posted (edited)

Romero!   :Hail:

Vid živa sekta.

Već sam počeo da brinem, reko jel moguće da su istiniti oni navodi da ste stari gloryhunteri koji su tu samo kad se broje trofeji :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Čist ofsajd, ali mi je kul koliko runi odskače klasom od ostatka tima, za 3 reda bolji.

I ne čudi što navijačima upada u oči :fantom:

Posted

Rutinski :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Lepa Zlatanova asistencija i majstorski gol Runija

Posted (edited)

Ja nisam gledao goreg igraca od Iturbea u Romi, ikad. Ko je uspeo njega da proda za skoro 30kk napravio je bolji posao nego Juventus dovodjenjem Pogbe za dzaba.

U pravu je bio Indrid, DDR je najbolji veznjak Rome. To se, nazalost, vidi tek kada ne igra.

Edited by crtamOrasi
Posted

Ali faul Runija u trku prije gola je genijalan! :Hail:

Posted

Najvise volim kod Iturbea kad recimo primi loptu bez pritiska, pa pohita s njom... negde... nebitno kuda, vazno je da se on uzurbano krece, pa makar i pravo u dva protivnicka igraca. Verovatno misli da tako pokazuje da posteno zaradjuje za platu. Covek osnovne stvari o fudbalu ne zna, ne zna gde su mu saigraci, ne zna ni zasto trci ovamo ili onamo. Da nesto osmisli ili stane na trenutak, pogleda i razmisli, to je za njega SF.

A De Rosi nije najbolji mediano samo u Romi nego na celom poluostrvu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...