Meazza Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 U vezi Parka. Onda sam mozda lose objasnio sta je Pirlo hteo da kaze.
crtamOrasi Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Poslednji igrac odbrane (Rugani) obara Belottija obema rukama i... naravno nista. Rocchi jebem te u usta.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Kako brani džoara u mrtvoj žabarskoj ligi?
crtamOrasi Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Nit smrdi, nit mirisi. I dalje je misterija kog ce on djavola ovde.
Cane Vukic Prebranac Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Честитке, Мидле! Ништа без Броза
goofs Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Steta sto se sutrasnji derbi igra bas u ovom trenutku, iz svega ce profitirati samo Juventus. Mora Juve cesce da kiksa i tu i tamo prospe koji bod da bi liga bila zanimljivija.
mlatko Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Nema sanse, odigraju sa intenzitetom 30-50 minuta po utakmici i slome skoro svakog. Nesto kao Nole u boljim danima, otaljavaju posao. Danas sam odgledao, imaju autoritet kad zele tj. kad zatreba, da su primili gol za 2:1 (Ljajica ili onaj sto je Mandzukic odbranio) vijao bi Juve (i 99% stigao) 2:2 jer su igrali fudbal 90 +5 minuta. Djubala, Pjanic, Mandzuka, Higuain mogu da rotiraju na slabijim utakmicama, tipujem na Stariju damu za CL, bas i da zbog nje malo bodova prospu u Seriji. Takozvane Delije Grobare pokopaše.
goofs Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 A znam da nema sanse, mnogo je verovatnije da ce sezona biti gotova tamo negde krajem januara, ako ne i pre, nego da oni krenu da stucaju, ali bilo bi sve mnogo zanimljivije, nismo imali neizvesno prvenstvo od 2012, a trku u troje (ako se tako moze nazvati ovo sto trenutno gledamo) se ne secam kad smo gledali poslednji put.
W.F.C. Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Kiksnuli tri puta, dvaput u Milanu i u Djenovi. Do maja idu jos u Napulj, Rim, Firencu i Bergamo. Tesko bas i sve te 4 utakmice da izgube. Znaci jedino da prosipaju bodove na manjim gostovanjima ili kuci sa Romom, Milanom, Interom, Lacijom, Torinom...obe varijante su malo teze ostvarive.
goofs Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Nije me mrzelo da rovarim, proslu sezonu su poceli da igraju tek od kraja oktobra, od tada pa do kraja lige su imali 24 pobede i po 1 neresen i poraz, kad se na to doda i ovo tekuce, znaci da na poslednje 42 ligaske utakmice imaju 37 pobeda. To je nestvarna serija. In other news, Napoli bas nema srece, izvuce Reala u 1/8f.
Recommended Posts