Meazza Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 (edited) I ne: Pipo nije srao po podu svlacionice. :D Edited December 7, 2016 by IndridCold
crtamOrasi Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Ja sam zakacio na netu poduzi deo oko Gattuza, nestvarno
crtamOrasi Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Bitno da je Strootman kaznjen na 2 utakmice
goofs Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Ma ja se slazem da celavog treba napusiti najstrasnije, i da je trebalo da nestane jos pre 4 godine, samo htedoh reci da mi ovo ne deluje mesto za tako nesto. Ovo je knjiga, autobiografija jednog coveka, u kojoj on treba da prica o sebi, svom razvoju, talentu, strahovima, nedacjama, uspesima itd, a ne da trosi mesto na ovu budalu. Postoji mesto i za to, a kao sto rekoh, njegovi potezi u karijeri nakon svega toga govore mnogo vise od bilo kojih reci. I ne: Pipo nije srao po podu svlacionice. :D Nije, proverio sam sad, pise "at the ground" (kao "na licu mesta"), a ja sam valjda procitao "on the ground" (kao "po podu", jelte) :D
Meazza Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 U originalu pise: "Na stadionu, u nasoj svlacionici". Kapiram da je to "at the ground" prevod od "allo stadio".
John Coltrane Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Jel to ona knjiga gde kaze da mu je najtezi protivnik bio JSPark dok je nosio dres ManUTD? Salu na stranu gde ima da se kupi i jel samo na ENG?
Meazza Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ma gde, Parkove pokusaje da ga markira je opisao sa sazaljenjem prema jadnom Korejancu. Kakav crni najtezi protivnik. :D
goofs Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Da da, Park i neki mesar sa Malte koji je bukvalno problejao utakmicu na 20cm od njega iako je cesto lopta i igra bila daleko od toga.
goofs Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Salu na stranu gde ima da se kupi i jel samo na ENG? Mislim da domaceg prevoda nema, ja sam "kupio" ePub
John Coltrane Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ma gde, Parkove pokusaje da ga markira je opisao sa sazaljenjem prema jadnom Korejancu. Kakav crni najtezi protivnik. :D Dakle ipak sam bio u pravu.
crtamOrasi Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Mada, ni Bocelli verovatno ne kapira da je Gonzalo debeo.
ArleKino Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Kaze Bocelli da debljeg fudbalera nije nikad vidio. Edited December 10, 2016 by ArleKino
Recommended Posts