Meazza Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Neko je napisao koliko Iguain kosta/bi trebalo da kosta i ti si ubacio Marsijala (potpuno nepotrebno) u pricu. Ama jesam ja ubacio Marsijala kao ilustraciju da ako on vredi 50 milki, Iguain treba da vredi mnogo vise. Ne znam sta tu nije jasno.
crtamOrasi Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Bacanje bodova protiv ekipe koja ce da ispadne Nevoljnik koji je igrao za nas pruza upravo proti nas partiju sezone
porucnik vasic Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Skroz su dobri, dobili Napoli, Inter, ranije Torino, izvukli nerjeseno sa Fiorentinom [tj, tu su vise zasluzili pobjedu svakako nego Fiorentina]. Imaju nekoliko bas zanimljivih igraca [Kessie, Petagna, Grassi plus naravno El Papu Gomez] А Пешић? Какав је он?
ArleKino Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Marchetti opet imao par odlicnih odbrana u kljucnim momentima, a Immobile zabio svoje na drugoj strani. Cudi me da onaj Andersonov gol u srijedu nije razbio internet, bas majstorija.
gervasius twinkleminkleson Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 А Пешић? Какав је он? Iskreno, pojma nemam. Igrao je 10ak minuta protiv Napolija, ali tad je vec Atalanta bila citava u svojih 16m...Mislim da mu je to ujedno i sve sto je igrao ove sezone. Interodlican, ne bi ja tu nista diro
gervasius twinkleminkleson Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 De Boeru i zvanicno otkaz. Jedva cekam novo ime, mogli su nekog specijalistu za opstanak, Ballardinija ili tako nekog Klub je realno u totalnom haosu vec godinama, dzaba sto imaju i gomilu para sad.
Bogotac Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Nemaju mnogo para,saznalo se sta je Tohir uradio za ove 3 godine,kako je izvlacio kintu iz kluba
gervasius twinkleminkleson Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Potrosili su oko 160 miliona zadnje 2 godine, u zadnjih 5 jedino Juventus trosi vise.
crtamOrasi Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Ne znam kom geniju je palo na pamet da u klub koji po tradiciji igra mahom defanzivno i/ili iza lopte i ciji pevac nikako nije selektiran za napadacki fudbal i posed dovede De Boera. Jednostavno glup potez, skroz ocekivan rasplet. Guidolin, recimo, bi s ovim bio u top3 rutinski. Presolidan je ovo izbor igraca da bi se guzili oko 10-og mesta.
Recommended Posts