crtamOrasi Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Si maznuo avatar sa bigsoccera? :D
levi Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Genoa dobra i konkretna iz kontri u 1. pol preko Lazovića i Cholita Simeonea, ali ih je presekao crveni karton za Bolonju Nisu ni blizu opasni na postavljenu odbranu. Pre će Bolonja da umuva nešto iz kontranapada
gervasius twinkleminkleson Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Cholito :) U medjuvremnu, Napoli u najgoroj utakmici otkad je Sarri preuzeo, ne vidim kako bi mogli izvuci remi ovdje.
ArleKino Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 U medjuvremnu, Napoli u najgoroj utakmici otkad je Sarri preuzeo, ne vidim kako bi mogli izvuci remi ovdje. Kad promašuju k'o nenormalni.
gervasius twinkleminkleson Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Odlicno prvo u Rimu, ne znam kako je ostalo 1-0, moglo je vec da bude 4+
W.F.C. Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Kiks Napolija i vec u oktobru ostaje samo nikad zanimljivija borba za 2. i 3. mesto. Ne bi me iznenadilo da Napoli smanji gas u prvenstvu jer se poklapaju kockice u LS ove sezone i vreme je za iskorak. Sjajno vece u vecnom gradu. Edited October 2, 2016 by W.F.C.
MiddleClass Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Steta. Bolji Inter, ali Jovetic se pobrinuo da ni bod ne ode u Milano. Cestitke crtamorasi! E da. FDB koji na 1:0 kao jebeni Kosan mjenja Zoao Maria Gnukurijem ili kako se vec izgovara...
crtamOrasi Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Ne zajebavaj, bili smo bolji osetno, to sto je Roma delovala pasivnije je samo na konto toga sto je 80 minuta imala povoljan rezultat. A i tada smo imali zrelije i brojnije sanse. Ono sto ne kapiram je kako niko De Boeru nije rekao da Nagatomo ponistava Salaha 1/1, u svakoj tekmi do sada ga je ustopovao. Santon je podjednako besmilen sam za sebe, a plus nije mogao da ga uhvati ni lasom. Dzeko mozda i najbolji.
goofs Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 lol Inace, cini mi se da celavi ne bleji vise u lozi na utakmicama, bleji neki Bond-villain lik za kog ne znam ko je. Mali Lokateli (sin matorog Lokatelija) dao strasan gol juce. Odbrana Milana na JLS nivou, Gomez i Paleta, Abate dao gol na tacni Sasuolu.
crtamOrasi Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Je, strasan gol malog. Dao je i neku carsku izjavu kasnije. Sto ne igra Romagnoli i ko je ovaj Gomez uopste?
Recommended Posts