Jump to content

Wimbledon 2016

34 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

2. 2. Ko osvaja?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Prati li ko danas turnir :)

Ja se spremio da gledam Tim-Majer, kad kisa. DObio ga Majer u finalu Halea i to je Timu jedini poraz koji nije od top5 igraca u poslednjih par meseci. Lezi Majeru trava. bice zanimljiv mec. Lajovic propustio 2:1. Troicki rutinski. Delpo otkinuo nekog Francuza, Marej uspeo da zavrsi do kise... Vavrinka se mucio sa Fricom, izgubio i set. Radek se trudio protiv Kirjosa, ali ovaj duplo mladji. Taj mec sam i najvise gledao danas.

Edited by Timmy

• Author

I definitvno nista od tenisa danas (osim ovo pod krovom). Sutra derbi dana Delpo-Vavrinka. Svim srcem uz Argentinca :)

Da li postoji neki racionalan razlog da je baš ovaj meč premešten sa parkinga na centralni teren a ne neki drugi potencijalno zanimljiviji npr. Bagdatis-Isner.

Zile Miler dobio Ziralda 15:13 u petom setu.

• Author

Da li postoji neki racionalan razlog da je baš ovaj meč premešten sa parkinga na centralni teren a ne neki drugi potencijalno zanimljiviji npr. Bagdatis-Isner.

Izvlacili kuglicu. Jedino logicno objasnjenje :)

Jbte koje onanisanje ove dvojice uzivo ove dvojice na sk1

...shit has hit the fan...

Ma njih dvojica uvek tako to rade. Sve je u najprivatnijoj mogućoj atmosferi, sa internim pošalicama koje su smešne samo njima i kamermanu. Uglavnom blate skupoću i lošu hranu za novinare, a hvale organizaciju. I tako svake godine.

• Author

Bagdatis se pozalio da je deo terena na par metara iza linije previse klizav. Lajani sisao, klizao i on i prekinuo mec. Sad se ceka da vide sta je resenje.

@Cutura, imam samo prva 3. A na sajtu pise taj mec na SK2. Al za sad i nije nesto mec, pa vise gledam Dodiga i Berdiha.

Edited by Timmy

Opet kreće play suspended

Thiem - Mayer upravo prekinuše zbog kiše...

• Author

Prekidaju na vecini terena zbog kise.

Dajte neki slam u Atakami, Sahari, pustinji Namib, ili gde već lokalno stanovništvo trpi posledice suše, da im donese kiša i bar na taj način nekako pomogne.