Cash Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Federer je dobar. Kao nikad unazad dosta vremena. Ipak,Marin bi ovo do sada dobio da nije balvan. Na prvu meč loptu je uprskao maksimalno. Ostalo mu i ne zameram. Dudo sad ti ne preostaje drugo nego da navijaš za baby face u polufinalu :)
renne Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ipak ima igrača koji sve svoje mečeve igraju na centralnom
Jean-Luc Picard Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Žao mi Tompsona. Propade čoveku angažman za proslavu u Međugorju :(
Arkadija Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) Marin je pravi balvan, da je to strašno. edit: izbrisala uvredljive reči Edited July 6, 2016 by Arkadija
Jean-Luc Picard Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Marin je pravi balvan, onaj herce(govanski), da je to strašno. Ovo nije lepo... Evo, i ja sam na primer Herce(govanac).
Arkadija Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 meni je jako žao što si se našao uvređenim, ovo se odnosilo samo na Čilića.
duda Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Dudo sad ti ne preostaje drugo nego da navijaš za baby face u polufinalu :) teško će to da ide rakl bih pre da taj meč neću ni gledati go andy
Cash Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 teško će to da ide rakl bih pre da taj meč neću ni gledati go andy +1 za go Andy A -1 za da neces navijati za 1 Miloša. Pa kako ne navijati za taj baby face
karambol Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Marin je jedno govedo neopevano (nevezano za geografsko poreklo) (Ne mogu danađem hebene smajlije)
Recommended Posts