mlatko Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 em oce, em nece... ovi pokrivaci privlace kisne oblake pa cim ih navuku eto ih jos novih dok ih svuku
duda Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 ma ne verujem da ovde imaju veze neki proteini tj nejedenje istihtm jednostavno zamor materijala novak još nije sasvim siguran da li da izgubi u ovom ili narednom meču kveri jeste dobar server, ali nećemo se zezati da se on ovde pita tj pita se zato što mu novak to ovakvom svojom igrom dopušta
mlatko Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ма он се издувао после РГ, што је разумљиво. Мени није проблем ни да изгуби ово. +1 samo bi da ispratim pa da odem malo na bajs, interesuju me pozdravi i cestitke...
banecare1 Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 bas je zanimljivo na prvom kortu. stavljaju i skidaju musemu svakih par minuta, publika aplaudira klincima koji to rade, ja sedim i gledam sver to preko interneta odmarajuci u hotelskoj sobi grada heroja sankt peterburga :D
Frank Pembleton Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ma sve je kriva ona nutribulit nakaza... ...shit has hit the fan...
keitel Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 evo sad vidim 41, sto nije isto sto i dvadeset i neki. ne napadam coveka, da ne bude zabune. Evo sad ja vidim, u atp trci od 1.1 ove godine je dvadeset i četvrti. http://live-tennis.eu/race
Max Morlock Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Evo, sinulo sunce na Miljakovcu, kako je u Londonu? Sent from my SM-N910C
Max Morlock Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Bezveze se cimaju za par minuta nastavka Sent from my SM-N910C
Korki Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Има и овако нешто Rossana Capobianco @Rossana_Capo 23m23 minutes ago Rumors say Djokovic is taking cortisone for his shoulder. #Wimbledon
Recommended Posts