Max Morlock Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) 4:0 Edit:...i prekid. Kiša... Sent from my SM-N910C Edited July 2, 2016 by Max Morlock
freakns Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 mnogo bolji reterni, i odjednom ni Querry ne pogadja sve sto opizdi dokle god retern bude dobar mislim da nema brige... bice malo jebeno sa prekidima zbog kise, ali nije mu prvi put
čekmeže Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Što reče komentator, razlika u odnosu na juče je u tome što Kveri sad ima šta da izgubi.
eumeswil Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Prošle godine sa Andersonom se valjda isto igralo na terenu 1, za koji se priča da je nešto brži od centralnog, što u kombinaciji sa velikim serverima nikako nije šetnja kroz park.
Arkadija Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 4:0 bez nekog većeg napora i opet kiša i prekid Moram da se osvrnem na ono od juče. Kveri je igrao kao da je on najbolji na svetu a Novak tek 150. na listi. Svaki udarac je pogodio gde treba, svaki servis je bio dobar, skoro da nije imao druge servise, u svakom trenutku je bio na pravom mestu. Neverovatni su mi pojedini igrači koji su inače tek nešto iznad proseka postanu Megatroni i proigraju kao nikad u životu baš protiv Novaka. Sad, da li je to do njih ili do njega koji im je to dopustio ne znam, ali je fascinantno. I onda prekid, koji potpuno resetuje sve.
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Prošle godine sa Andersonom se valjda isto igralo na terenu 1, za koji se priča da je nešto brži od centralnog, što u kombinaciji sa velikim serverima nikako nije šetnja kroz park. Sad rek'o Viško da se tradicionalno muči na kecu. 2011. 1-1 i brejk zaostatka u trećem protiv Tomića, dobija i osvaja turnir. 2014. gubi 2-1 od Čilića, dobija i osvaja turnir, 2015 gubi 2-0 od Andersona, preokreće i osvaja turnir...
mlatko Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 4:0 bez nekog većeg napora i opet kiša i prekid Moram da se osvrnem na ono od juče. Kveri je igrao kao da je on najbolji na svetu a Novak tek 150. na listi. Svaki udarac je pogodio gde treba, svaki servis je bio dobar, skoro da nije imao druge servise, u svakom trenutku je bio na pravom mestu. Neverovatni su mi pojedini igrači koji su inače tek nešto iznad proseka postanu Megatroni i proigraju kao nikad u životu baš protiv Novaka. Sad, da li je to do njih ili do njega koji im je to dopustio ne znam, ali je fascinantno. I onda prekid, koji potpuno resetuje sve. +1 svakako mislim da top 50 igraci mogu da igraju (skoro) kao Nole ako im protivnik to dopusti. razlika u klasi je trebala da se vidi juce u tie brejku ali koncentracija je popustila. ljud je i on...
Frank Pembleton Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Kad se nastavlja Novak? Ima li predviđanja? ...shit has hit the fan...
Recommended Posts