Timmy Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Samo mu trebaju intervjui u medjuvremenu :) Po kladionicama kvota na Novaka oko 1.55 ili okjo 60% sansi za pobedu. Dovoljno :D
Timmy Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Jao, crni Englezi šta ih snađe. Prvo Brexit, pa sad i ovo da se Wimbledon igra u nedelju. Skoro kao smak sveta. Dudo, mislim da je to ovaj teren. Favoriti najcesce igraju na centralnom, pa se sabije znalaze na ovom drugom po velicini i zato je tu bilo iznenadjenja. Ali mislim da je taj nadimak bio akutuelan pre 10-15 godina i da poslednjih godina gubi taj status :)
Frank Pembleton Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Kad igra , da navijam. Nađite i gubavca i sreća osigurana! ...shit has hit the fan...
Milogled Bluff Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Odvalice ga Nolo. Valjda se sad naljutio, pa ce cuveni monacanski inat rutinski odraditi posao
renne Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Kad igra , da navijam. Nađite i gubavca i sreća osigurana! ...shit has hit the fan... ako ne bude kvasilo i 13h
Zli Gli Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ok je ako ne osvoji ali jebem mu majku, nemoj da izgubi od americkog balvana Kverija
Nesh Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ja ulozio nesto sitno na Querrija po kvoti 2.35. Obicno deluje. :D
Frank Pembleton Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Onaj sa b92 "javlja" da je Novak bezvoljan na treningu... ...shit has hit the fan...
Timmy Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Cudno da nije presrecan pred nastavak meca gde juri 0:2.. Naravno da ce takav naslov (ako je naslov izvinjavam se) privuci vise klikova od npr Novak normalno odradio trening i nista zanimljivo se nije video...
Jean-Luc Picard Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ja sam video taj cvrkut sa tnjitera, nisam doduše proveravao da li ima i naslov na sajtu
Max Morlock Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Novak je daleko od nezainteresovanog. Sent from my SM-N910C
Recommended Posts