Jean-Luc Picard Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ljudi, dajte malo kredita i Kveriju, dečko je odigrao svemirski...bar onaj prvi set.
Time Crisis Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ljudi, dajte malo kredita i Kveriju, dečko je odigrao svemirski...bar onaj prvi set. Prvi set da, ali u drugom setu NOvak totalni raspad, ne sećam se kad je brže izgubio set. Da je makar još jedan gem osvojio bio bi prekid pre kraja drugog seta.
Mil@n Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Ja bio na nekom druženju i priča se pola sata o tome kako ovaj gubi, ja izneverovao, mislio zajebancija.
Korki Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Није могуће стално добијати. Можда почне пад али узео је 4 раличита ГС и укупно 12 ГС.
Mil@n Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Није могуће стално добијати. Nije, sve ovo je normalno, i bilo neminovno da se desi nekad negde, sve i da izgubi. Što samo govori koliko su mu dosadašnji rezultati u poslendjih godinu dve ludački dobri, nenormalni, grandiozni i van pameti jednostavno, nepojmljivi.
tsva Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) ako ovo okrene uzece i turnir ali bice zajebano nije ni u prva dva kola nista odigrao, nije se pripremao na travi, krece se kao slon u porcelanskoj radnji. Njemu je inace prva sedmica mnogo teza jer tu ima trave na terenu a kad se trava izlize i potrosi on ce to rutinski da privede kraju. Prosle godine Anderson ove Kveri. Valjda ce Boris nesto da skonta. Nije tragedija i da izgubi al glupo je od ovog drvosece koliko ga god sralo danas. Edited July 2, 2016 by tsva
Arkadija Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Jao, crni Englezi šta ih snađe. Prvo Brexit, pa sad i ovo da se Wimbledon igra u nedelju. Skoro kao smak sveta. ????
duda Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) Jao, crni Englezi šta ih snađe. Prvo Brexit, pa sad i ovo da se Wimbledon igra u nedelju. Skoro kao smak sveta. jel' ono teren 1 beše svojevremeno nazvan groblje favorita ??? ništa strašno ni ako ovo novak izgubi danas, pa i on je čovek, nije mašina gledala sam intervju neki na terenu, bilo na sk, posle prvog meča čini mi se, on pričao kako mu je teško da se motiviše potpuno logično ed. hm, našla sam ''Zatim, nekadašnji teren broj 2 bio je poznat pod nadimkom stratište ili groblje favorita jer se na njemu redovito ispadali favorizirani igrači. Taj je teren nedavno obnovljen i nadograđen pa je pitanje da li je ta tradicija ostala.'' ali nije jasno koji je to sada teren Edited July 2, 2016 by dùda
MiddleClass Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Jel davao Novak neke izjave sinoc ili jutros? Ziv li je? Nabijem ga ako izgubi danas.
Parsons Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 poraz u wimbldonu je u okviru priprema za zlato na oi
Recommended Posts