Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2016

Timmy

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

79

• Timmy

67

• Max Morlock

55

• Arkadija

45

Posted

Mislim da se Novak više uzbuđuje zbog dvesta kila dolara koliko će da izgubi zbog izlaska GB iz EU nego zbog žreba :D 

Posted

njolo otvara sa ward-om

federer u njolovoj polovini, naravno

moralo se i to nekad desiti

Posted

raonic jedini zajeban ovde. nisam siguran da ce federer stici do polufinala

Posted

Federer ima odličan žrijeb. Ostali naši se vjerovatno pakuju na startu, osim Troickog. Biće zanimljivo ako u drugom kolu dobije priliku da se revanšira Pospišilu za prošlogodišnju blamažu.

Posted

moralo se i to nekad desiti

jbg, ja sam se nadao reprizi '14 i '15. isprasi trckaralo u sf i onda dodje nolu na dranje :D

Posted

Mogao je Novak dobiti bolji zreb. U prvom kolu Ward, a imalo je tusta i tma levih igraca.  U drugom Edmund ili Manarino. Posle i nije lose do QF i Raonica, tu gore nije moglo Mada sam zeleo da izbegne Tima. Ne moze bas Gaske u qf :) Igrace Fed polufinale.  A u drugom Marej i Tim, neka moja prognoza.

Zao mi Janka, opet los zreb za njega.
Posted (edited)

Raonic je smesan cak i na travi, a Novak ga je razbijao svaki put i na sljaci i na betonu pa ne bi ni ovde bilo drugacije. Ako nekad izgubi od njega, momentalno u penziju. Bice zajebano ali ne vidim ko ga moze ozbiljnije ugroziti na tri dobijena seta, osvaja i ovo.

Kod zena bi mogla Kvitova malo da vaskrsne, nemoguce je da je zaboravila da igra tenis i da se ovoliko raspada. Naravno, Serena i Muguruza su isto u igri za osvajanje, osim njih nema ko.

Edited by Zli Gli
Posted

Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera.

Posted

Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera.

Malvo sta da ocekujemo od 1 Belinde.

Posted (edited)

opa, dzanko brejk u prvom gemu...bilo bi lepo da do kraja odradi dosadnog simona.

Edited by nenad