Jump to content

Wimbledon 2016

34 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

2. 2. Ko osvaja?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 873
  • Views 65.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mislim da se Novak više uzbuđuje zbog dvesta kila dolara koliko će da izgubi zbog izlaska GB iz EU nego zbog žreba :D 

njolo otvara sa ward-om

federer u njolovoj polovini, naravno

moralo se i to nekad desiti

raonic jedini zajeban ovde. nisam siguran da ce federer stici do polufinala

Federer ima odličan žrijeb. Ostali naši se vjerovatno pakuju na startu, osim Troickog. Biće zanimljivo ako u drugom kolu dobije priliku da se revanšira Pospišilu za prošlogodišnju blamažu.

moralo se i to nekad desiti

jbg, ja sam se nadao reprizi '14 i '15. isprasi trckaralo u sf i onda dodje nolu na dranje :D

• Author

Mogao je Novak dobiti bolji zreb. U prvom kolu Ward, a imalo je tusta i tma levih igraca.  U drugom Edmund ili Manarino. Posle i nije lose do QF i Raonica, tu gore nije moglo Mada sam zeleo da izbegne Tima. Ne moze bas Gaske u qf :) Igrace Fed polufinale.  A u drugom Marej i Tim, neka moja prognoza.

Zao mi Janka, opet los zreb za njega.

Raonic je smesan cak i na travi, a Novak ga je razbijao svaki put i na sljaci i na betonu pa ne bi ni ovde bilo drugacije. Ako nekad izgubi od njega, momentalno u penziju. Bice zajebano ali ne vidim ko ga moze ozbiljnije ugroziti na tri dobijena seta, osvaja i ovo.

Kod zena bi mogla Kvitova malo da vaskrsne, nemoguce je da je zaboravila da igra tenis i da se ovoliko raspada. Naravno, Serena i Muguruza su isto u igri za osvajanje, osim njih nema ko.

Edited by Zli Gli

Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera.

Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera.

Malvo sta da ocekujemo od 1 Belinde.

Evo ga Đovak

opa, dzanko brejk u prvom gemu...bilo bi lepo da do kraja odradi dosadnog simona.

Edited by nenad