June 24, 20168 yr Mislim da se Novak više uzbuđuje zbog dvesta kila dolara koliko će da izgubi zbog izlaska GB iz EU nego zbog žreba :D
June 24, 20168 yr njolo otvara sa ward-om federer u njolovoj polovini, naravno moralo se i to nekad desiti
June 24, 20168 yr Federer ima odličan žrijeb. Ostali naši se vjerovatno pakuju na startu, osim Troickog. Biće zanimljivo ako u drugom kolu dobije priliku da se revanšira Pospišilu za prošlogodišnju blamažu.
June 24, 20168 yr moralo se i to nekad desiti jbg, ja sam se nadao reprizi '14 i '15. isprasi trckaralo u sf i onda dodje nolu na dranje :D
June 24, 20168 yr Author Mogao je Novak dobiti bolji zreb. U prvom kolu Ward, a imalo je tusta i tma levih igraca. U drugom Edmund ili Manarino. Posle i nije lose do QF i Raonica, tu gore nije moglo Mada sam zeleo da izbegne Tima. Ne moze bas Gaske u qf :) Igrace Fed polufinale. A u drugom Marej i Tim, neka moja prognoza. Zao mi Janka, opet los zreb za njega.
June 24, 20168 yr Raonic je smesan cak i na travi, a Novak ga je razbijao svaki put i na sljaci i na betonu pa ne bi ni ovde bilo drugacije. Ako nekad izgubi od njega, momentalno u penziju. Bice zajebano ali ne vidim ko ga moze ozbiljnije ugroziti na tri dobijena seta, osvaja i ovo. Kod zena bi mogla Kvitova malo da vaskrsne, nemoguce je da je zaboravila da igra tenis i da se ovoliko raspada. Naravno, Serena i Muguruza su isto u igri za osvajanje, osim njih nema ko. Edited June 24, 20168 yr by Zli Gli
June 24, 20168 yr Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera.
June 26, 20168 yr Kvitova je nasla nekog trenera manekena, iz njenih igara i govora tela tokom meceva mi pre izgleda da je trazila decka nego trenera. Malvo sta da ocekujemo od 1 Belinde.
June 27, 20168 yr http://www.wimbledon.com/en_GB/interactive/multimedia.html?video=4993160589001 Srecno! Edited June 27, 20168 yr by Boza_zvani_Pub
June 27, 20168 yr opa, dzanko brejk u prvom gemu...bilo bi lepo da do kraja odradi dosadnog simona. Edited June 27, 20168 yr by nenad