čekmeže Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Raspad totalni Kurcobolja Kakva kurcobolja? Došao svetski broj 1, branilac titule i šta sve ne i pomislio ma boli me kurac da igram Vimlbdon?
J.R. Cash Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 I usput ga zabole za priliku da osvoji golden slam. Kurcobolja.
čekmeže Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Jel ti gledaš meč? Gledam, no mi objasni kurcobolju. Aj da kažeš povreda, al kurcobolja...
J.R. Cash Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gledao sam drugu polovinu prvog i do 4-1 u drugom. Ali ako ti kazes da ga zabole za Wimbledon, onda dobro.
renne Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Pa povreda sigurno nije Ali je izašao kao da mu se niti igra, niti živi. Pogledaj poteze i udarce i ponašanje
renne Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gledao sam drugu polovinu prvog i do 4-1 u drugom. Ali ako ti kazes da ga zabole za Wimbledon, onda dobro.Ne kažem da ga zabole za vimbldon, a možda ga i zabole, kako ja da znam, vidim kako se ponaša na terenu, i kakve sulude udarce izvodi
Musky Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 jel definitivno odlozeno za sutra? koj mož prebriše sve ove ergonomske sedalice...?
Recommended Posts