Timmy Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 Treba da ga kazne bar par meseci neigranja tenisa. Pa nek kreten razmislja da li ga stvarno svi mrze ili je nesto drugo u pitanju.
Jean-Luc Picard Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Zasto se ne igra na glavnom terenu? Na centralnom terenu mečevi uvek počinju u 13:00 BST odnosno 14:00 CET.
duda Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 pozdrav, evo i mene kao pojačanje ovu viktorovu blamažu nisam imala stomak ni da gledam, mogu da zamislim na šta je to ličilo treba ga kazniti, ali trebalo bi razmisliti i o tom sudiji svakako msm, tako može da bude sudija bilo ko, nije teško naučiti malo pravila
Miljenko Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gde god sam jutros gledao prognozu na netu, nije bila najavljena kisa. Izgleda da samo lokalci, mogu pogoditi kakvo ce biti vreme.
Frank Pembleton Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 pozdrav, evo i mene kao pojačanje ovu viktorovu blamažu nisam imala stomak ni da gledam, mogu da zamislim na šta je to ličilo treba ga kazniti, ali trebalo bi razmisliti i o tom sudiji svakako msm, tako može da bude sudija bilo ko, nije teško naučiti malo pravila De si dudo ja se baš pitam gde si
Timmy Posted July 1, 2016 Author Posted July 1, 2016 (edited) Ako dobije Delpo Marej nece imati top10 igraca do finala. edit. I Gaske je ipak tu. Al svakako lagan put. Edited July 1, 2016 by Timmy
Jozef K. Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gde god sam jutros gledao prognozu na netu, nije bila najavljena kisa. Izgleda da samo lokalci, mogu pogoditi kakvo ce biti vreme. +1.Ozbiljno se zaostaje.
renne Posted July 1, 2016 Posted July 1, 2016 Gde god sam jutros gledao prognozu na netu, nije bila najavljena kisa. Izgleda da samo lokalci, mogu pogoditi kakvo ce biti vreme. Kad je Wim, samo pratiš njihov zvanični sajt
Recommended Posts