Bright Billy Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) Taj fazon, nece biti nikakvih specijalnih popusta za PL. Isti zakon ce vaziti za strabog fudbalera i za stranog elektricara... Edited June 25, 2016 by Bright Billy
Meazza Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Mislim da nije to hteo da kaze, vec da ce patiti i mnogo veci i vazniji biznisi od fudbala.
Jean-Luc Picard Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Mislim da nije to hteo da kaze, vec da ce patiti i mnogo veci i vazniji biznisi od fudbala. Upravo to.
Weenie Pooh Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Razlika je u tome što FA/PL sami sebi zauzdavaju, a normalne firme to ne rade. Nisu ovima EU propisi ograničili kupovinu stranih igrača po broju odigranih utakmica za repstaciju niti nametnuli homegrown kvote. To su sami izabrali iz nekakvih viših nacionalnih interesa, a sad im se samo otvara mogućnost da primene slična ograničenja i na EU igrače što ranije nisu smeli. Ništa ih neće primorati da strože ograniče klubove, u pitanju su ipak elitna radna mesta koja nema smisla porediti sa uvoznim električarima.
Meazza Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) To uopste nije glavno pitanje, vec potencijalna ekonomska kriza koja moze prodrmati Britaniju. Ona ne moze zaobici ni fudbal, kao sto nigde nikada i nije. Edited June 25, 2016 by IndridCold
John Coltrane Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Cuj Paje, nije mi za njega, kako ce Srbi diljem sveta do PL? Padnemo li ispod 70tog mesta mozemo da se oprostimo od PL (sad smo negde izmedju 50-60tog mesta). Ovako je bilo pre Brexita http://www.inbrief.co.uk/football-law/footballer-work-permits/
porucnik vasic Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 To uopste nije glavno pitanje, vec potencijalna ekonomska kriza koja moze prodrmati Britaniju. Ona ne moze zaobici ni fudbal, kao sto nigde nikada i nije. Главни новац долази од ТВ права. Нема кризе. Мане изгледа 30 милки.
cvrlle Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 mane danas kod nasih ljecnika. dobar igrac, mozda u rangu filipa (konstantan je sa formaom isto koliko i on sam). cena je naravno prenabudzena ali to je kod nas postala tradicija. i jos jedna stavka mi se ne dopada uopste. senegalac je, a u januaru ide kup africkih nacija...
Muwan Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Manara je first class upgrade za apsolutno sve što Liverpul trenutno ima na protivničkoj polovini terena, osim možda za Kutinjaru kada je ovaj u top formi (što se dešava na dve do tri utakmice godišnje). Čak i uz odsustvo tokom ANC biće vrhunsko pojačanje.
copkillah Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ali trijes milki brate... Ne mogu da prihvatim da mi Mane bude marquee signing, ne mogu Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Gylfi Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Man United agree fee of £26.3m with Borussia Dortmund for Henrikh Mkhitaryan. Može!
Kanzas siti zez Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Odlican igrac kad je u formi, donosi nam ono sto nemamo u timu. Zabrinjava samo to sto u istom mesecu igre mu se krecu od nivoa Slavka Perovica do Messija. I kada mu ne ide ima onaj ozilovski kurcobolni govor tela. Mnogo je 30 milki, ali jbg. Vise za sicu dokazanog igraca ne mozes da dovedes.
Muwan Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ali trijes milki brate... Ne mogu da prihvatim da mi Mane bude marquee signing, ne mogu Pa čuj, ako je za Bentekaru dato 40, i koliko je beše dato za Markeca...
Recommended Posts