Ivo Petović Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Liverpool ulazi u 4 mmw. Arsenal će biti šesti, za oproštaj matore škrtice. Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Kakvu odbranu mi imamo, majko mila. Nadam se da Kukiju nije stradao misic. Igracina, sam je okrenuo utakmicu naglavacke. Samo trazim Ricarda Rodrigueza. Nista vise. Link to comment
copkillah Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Malo sam se izduvao na kraju, ali dobro je. Mašina. Sent from my MI 4LTE Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 (edited) Nadam se da Kukiju nije stradao misic. Igracina, sam je okrenuo utakmicu naglavacke. Skoro sigurno jeste ali nije tako strašno, on posle svake ovakve utakmice imao bar tri-četiri praznog hoda. Ovako može da odmori i opet nekog da pokida kad se bude vratio. Inače nije sam okrenuo utakmicu, ogroman je skok u kvalitetu prikazan početkom drugog poluvremena. I Lallana, i Wijnaldum, i Henderson, svi su odjednom počeli da igraju fudbal. Šteta što u odbrani nisu bili prisebniji pa da bude i bolja gol razlika. Evo ga Kuki na Skaju... --- ali nisu ga ništa pitali za povredu, idioti. Stoji na nogama, znači možda se i nije ozbiljno sjebao. Edited August 14, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Mislio sam na gol iz slobodnjaka- detalj koji je prelomio mec. Ni iz cega asmo postigli gol u poluvremenu gde nas je Ars nadigrao, i to u nadoknadi. Pali su psihicki nakon toga a mi smo podigli kvalitet igre. Mada, ruku na srce, sad konacno ima ko i da zameni Coutinha kad on nije spreman. I u "onoj" sezoni Mignolet je u prvom kolu odbranio penal Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Klopp počeo da ispušta scouse zvuke "(After 1-0) we stayed in the giiiiighm." Link to comment
MancMellow Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Jel ovo vasa najjaca odbrana? (forumske Skausere pitam) Link to comment
copkillah Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Jel ovo vasa najjaca odbrana? (forumske Skausere pitam)Sako i Matip kao štoperi i levi bek (nadam se). Dakle 1/4 najjače odbrane Sent from my MI 4LTE Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Pa ne, fali samo Sakho umesto Estonca... ili umesto Lovrena, suštinski je svejedno. Fali i Matip ali ne znam da li on konkuriše za prvu postavu, bio je dosta slab na pripremama. Ni Can nije bio 100% spreman, inače verujem da bi počeo ispred odbrane pa bi joj bilo malo lakše. Na bekovima je užasna situacija, samo Clyne i Moreno su tu od seniora, zamene za obojicu su Milner (i levo i desno, boli ga uvo) plus neka deca (Connor Randall, Trent Alexander-Arnold). Flanagana su poslali na pozajmicu a još nikog nisu doveli. Očekuje se da dođe neki levi, možda Hector iz Kelna, ali desnog izgleda ni ne traže. Link to comment
Kanzas siti zez Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 (edited) Nije, ali nije ni daleko od najbolje :) Sakho i Matip su skoro sigurno ispred Klavana. A umesto Morena ce igrati i Milner ako nikog drugog ne dovedemo. I svi se nadamo da je Karius bolji od Mignoleta. I Can kao zadnji vezni je siguran, Hendo to ne zna da igra. Edit: Brzi Weenie Edited August 14, 2016 by Kanzas siti zez Link to comment
yolo Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 ovaj poslednji napad arsenala tj sut sanceza u bulju svog igraca je slika i prilika vengerovog fudbala Link to comment
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Na Skaju još ne jenjava opšti bukkake po Wengeru i manjku transfera, što ste gradili ovoliki stadion, što ne kupujete top class, znam da neće da dođu ali što neće da dođu, samo kad bi hteo da spizdi po 30-40-50 miliona na nekoga, ne fali ovom timu puno... Jebote, pa imaš Ozila od 50 miliona ali je povređen. Šta hoćeš, da mu i zamena košta 50 miliona? Alexis od 30 miliona nije dovoljno dobar? Kako im ne dosadi, nije mi jasno. Link to comment
189- Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 meni se cini da arsenalu treba jedan napadac i stoper. ni neki levi bek ne bi bio na odmet... Link to comment
Ivo Petović Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Jebote, pa imaš Ozila od 50 miliona ali je povređen. Šta hoćeš, da mu i zamena košta 50 miliona? Alexis od 30 miliona nije dovoljno dobar? Kako im ne dosadi, nije mi jasno. Fudbal igra 10 igrača, a ne dvojica. Arsenal ima 200 milki na računu u svakom trenutku, ogromne prihode, naplaćuje ubedljivo najskuplje ulaznice na svetu i nema ambiciju da osvoji titulu. Treba da vrše bukkake po matorom stvaraocu primernog income statementa. Podržavam ih u tome. Link to comment
MancMellow Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Sako i Matip kao štoperi i levi bek (nadam se). Dakle 1/4 najjače odbrane Sent from my MI 4LTE a onda ok. Koji levi bek? Link to comment
Recommended Posts