ArleKino Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Kaze Arsene da je uvjeren da tim moze osvojiti titulu ako ostane na okupu; da je sve bilo dobro do decembra (dva vezana poraza), ali da ce jednog dana reci zbog cega je sve krenulo nizbrdo; da ce gledati da dovede jednog-dva igraca i da zadrzi postojeci tim. Ah, da, danas je Lovren trebao dobiti crveni + penal kod 0:0. Slozili se oko toga Carragher, Neville i Souness. Sudio je Atkinson kojem je neki Tobdzija ocito dobro jebao nekog u familiji. Da moram birati izmedju toga da Wenger ode ili da Riley + njegovi majmuni pokrepaju iduceg ljeta, mislim da bih ugin'o k'o Buridanovo magare. That being said, Arsenal nije zasluzio CL na terenu. Kroz cijelu sezonu se igralo prilicno lose u odbrani o cemu svjedoci 9 napravljenih penala (0 odbrana Cecha). Xhaka je poceo imati smisla tek sa uvodjenjem treceg stopera, isto vazi i za Ramseya. Ozil prespavao dio sezone kad je sve otislo u kurast.
Giggsy Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Ja se iskreno nadam da ih je on sve vreme tokom poslednje dve nedelje samo za Ajax spremao. Aposlutno sam siguran da je od poslednjeg minuta protiv Celte on u mislima samo u toj utakmici. Jedini problem je u tome sto to apsolutno nista ne garantuje i sto ce verovatno biti tako kako si napisao
Weenie Pooh Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 (edited) Ah, da, danas je Lovren trebao dobiti crveni + penal kod 0:0. Slozili se oko toga Carragher, Neville i Souness. Sudio je Atkinson kojem je neki Tobdzija ocito dobro jebao nekog u familiji. Meh, bilo bi baš strogo. Kara-Gnevil konzilijum bi da kazni Lovra zato što je u startu zajebao i propustio igrača, ali jedva se očešao o Bamforda negde na 18 metara, dalje je samo nemoćno trčao za njim. Ovaj se sručio tek kad je video da ne može da stigne, tj. da Mignolet uzima lopu. Edit: Inače Lovren je bio u svom "LSD Goveče" modu danas, praktično sve što je Boro uradio napred bilo je iz njegovog budalisanja, pravo čudo da ga nisu kaznili. Nije loše odigrao celu sezonu, samo dve-tri ovakve utakmice je imao. Edited May 21, 2017 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Daće bog jednog dana ovako da ga isprate i u penziju :)
Pokojni Ruxin Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Mladji forumaši verovatno i ne pamte, ali veliki to klub nekad beše :(
dillinger Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Za ligu poražavajući rezultati danas, kao i čitava ova sezona (nasuprot one super ludnice od prošle god.) Razlika između sedmog Evertona i osmoplasiranog Sautemptona koji nije pokazao apsolutno ništa, 15 bodova. Nažalost dobijamo još jednu La Ligu samo umesto 3 imamo 6 super timova i nekompetitivan ostatak
Mercuzzio Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Bedan izbor za najlepši gol sezone https://www.premierleague.com/news/397382?sf8074307
copkillah Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Bedan izbor za najlepši gol sezone https://www.premierleague.com/news/397382?sf8074307 Prilično. Paja, Kerol, Džan ili Hendo. Mkitarijan ga je metnuo iz ofsajda pa mi to dođe kao majstorija na treningu.
Mercuzzio Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Meni Carroll bez premca... Pa onda Stuani, Henda i Can. Realno je Giroud protiv Watforda u top 5
copkillah Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Meni Carroll bez premca... Pa onda Stuani, Henda i Can. Realno je Giroud protiv Watforda u top 5 ali problem je princip izbora, gde u izbor ulaze samo golovi meseca, a Žiru je imao tu nesreću da dao svog škorpiona istog meseca kad i Kerol
Mercuzzio Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 da, da... sećam se da je bila rasprava oko najboljeg gola tog meseca
Weenie Pooh Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Sa te liste mogu samo Carroll, Hendo, ili Pedro protiv Evertona. Jebeš te slow motion driblinge protiv petorice (Hazard, Payet, Townsend). Mita Jermen i Can mi deluju, štaznam, nekako slučajno - iako znam da nije fer tako suditi o golu.
copkillah Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Sa te liste mogu samo Carroll, Hendo, ili Pedro protiv Evertona. Jebeš te slow motion driblinge protiv petorice (Hazard, Payet, Townsend). Mita Jermen i Can mi deluju, štaznam, nekako slučajno - iako znam da nije fer tako suditi o golu. ja sam stava, nikad nije slučajno ako si šutirao na gol
Recommended Posts